Nagykőrösi Kollégium

Cím: 2750 Nagykőrös, Arany János u. 28.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kollégiumvezető: A mindenkor hatályos TVSZ. szerint.

Internátusi portaszolgálat: 30/182-0705

Szállással, elhelyezéssel kapcsolatban a szállás igénybevétele előtt 48 órával írásbeli megkeresését küldje meg a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Egyetemünk Nagykőrösi Internátusa a Tanítóképző Főiskolai Kartól – könnyű sétával – 10 percre található csendes, parkos környezetben. A kétszintes épület 120 fő elhelyezésére nyújt lehetőséget. Két- és háromágyas szobáink összkomfortosak, főzésre és ételmelegítésre a földszinten lévő közös konyha ad lehetőséget. Emellett mosókonyha áll rendelkezésre, amely térítésmentesen vehető igénybe.

Tanulást és kikapcsolódást a tanulószoba, a társalgók, számítógépterem, a billiárd terem, kollégiumi könyvtár és a konditerem biztosít.

Kollégiumunk alapfeladata az Egyetemre felvételt nyert nappali tagozatos hallgatók elhelyezése a tanulmányi követelmények teljesítésének időtartamára. E meghatározott feladat ellátása érdekében a Kollégium megteremti és folyamatosan biztosítja a tanuláshoz szükséges feltételeket, továbbá lehetőséget nyújt a hallgatók önképzéséhez, tehetségük kibontakoztatásához. Továbbá a Kollégium munkatársai mindent megtesznek az értelmiségi szakember-képzés támogatásáért, valamint a magyarországi református kollégiumi örökség ápolásáért és tovább fejlesztéséért.

Jelentkezési időszakok:

1. *augusztus 10.

2. *január 10.

Beköltözés:

Tanévnyitót megelőző naptól.

Tanévnyitót megelőző naptól.

 

* Amennyiben lemaradt az adott jelentkezési időszakról vagy várólistára szeretne jelentkezni, kérjük, érdeklődjön az esetleges lehetőségekről a fent megadott telefonszámon vagy e-mail címen!

Kollégiumi jelentkezési lap letölthető itt!

Kollégiumi bentlakási megállapodás letölthető itt!

A kollégiumi térítési díjakról bővebben itt tájékozódhat!

Következő események


Összes esemény

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont

Youtube