Juhász Zsófia-díjat kapott Fruttus István Levente
Jogiasszisztens-képzést indítanak a főiskolán

 Juhász Zsófia-díjat kapott Fruttus István Levente
Jogiasszisztens-képzést indítanak a főiskolán

Pályázati lehetőség – Rendkívüli szociális ösztöndíj

Kedves Hallgatók!
Meghirdetésre kerül a 2018/19 őszi félévre vonatkozó rendkívüli szociális ösztöndíj iránti pályázati lehetőség.

Tovább...

Hallgatóink látogatása a HÍD Család- és Gyermekjóléti Szolgálatánál

2018. december 4-én a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Prevenciós Központjának HÍD Család- és Gyermekjóléti Szolgálatát látogatták meg szociális munka szakos hallgatók a szociálpedagógia alapismeretek kurzus keretében, Tóbiás László főiskolai docens vezetésével.

Tovább...

Juhász Zsófia-díjat kapott Fruttus István Levente

Átadták a Magyarországi Református Egyház (MRE) Zsinatának idei teológiai, lelkészi, szeretetszolgálati és pedagógiai díjait a testület november 22-i budapesti ülésén.

Tovább...

Nagykőrösi csapatépítő hétvége

2018. október 26-28. között a szociális munka szakos hallgatókból álló Közösségszervező Csapat egy három napos rekreációs hétvégét tölthetett el közösen a Nagykőrösi Kollégiumban. Az egymásra fordított idő elsősorban a csapatépítésre irányult, valamint a csapattagok összehangolására, amit elősegítettek a közös programok, így a közös főzés és a kötetlen beszélgetések.

Tovább...

Szakmai és tudományos ösztöndíj nyerteseinek névsora

2018/2019. tanév őszi félév szakmai, tudományos ösztöndíjának nyerteseinek listája elérhető itt.

Tovább...

Látogatás a Ljubljana-i Egyetemen

Háromnapos szakmai látogatáson vett részt a KRE TFK Szociális Munka és Diakónia Intézetének vezetője és négy munkatársa szeptember végén Szlovénia legnagyobb és legrégebbi – hamarosan centenáriumát ünneplő – egyetemén. Megtekintettek két szociális ellátást végző civil szervezetet, illetve megbeszéléseket folytattak az egyetem Szociális Munka Karának dékánjával, kutatásokért felelős dékán-helyettesével, a kari igazgatóval, a terepgyakorlati központ munkatársaival, valamint az Erasmus+ kapcsolatokért felelős munkatárssal.

Tovább...

Következő események


Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont

Youtube