Óbudai Diákhotel

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020/2021-es tanévben a Bocskai István Kollégiumba, a Bethlen Gábor Kollégiumba, a Nagykőrösi Internátusba és az Óbudai Diákhotel kollégiumi helyeire csak a Neptun Kérvénykezelőben lehet jelentkezni. A kérvényt a Neptunban az Ügyintézés/Kérvények menüben találják, a pályázatot itt tudják kitölteni, a szükséges csatolmányokat itt tudják feltölteni.

Jelentkezési határidő:
felsőbbévesek: 2020. június 2. 8:00 – 2020. június 20. 23:59.
elsőévesek: 2020. augusztus 1. 10:00 – 2020. augusztus 10. 23:59.

A határidő után nem lehet kérvényt beadni.

A felvételi határozatokat a jelentkezők 2020. augusztus 25-én kapják meg a Neptunban.

Hogyan kell kitölteni az adatlapot?

1. Azok a hallgatók, akik a jelen, 2019/2020/2 félévben rendszeres szociális ösztöndíj kérelmet adtak le, a rendszeres szociális ösztöndíj kérelemre kapott pontszámukat viszik tovább a kollégiumi jelentkezésükben. Nekik be kell jelölni az adatlapon, hogy leadtak ebben a félévben rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot, a pontszámot a Kollégiumi Bizottság vezeti át.
Ha a rendszeres szociális ösztöndíj pályázat és a kollégiumi jelentkezés között eltelt időben jelentős változás történt szociális helyzetében, akkor a változást írja bele a kötelezően csatolandó kérelembe (1. pont), illetve csatolja a változást igazoló dokumentumot.

2. Aki nem adott le rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot, annak az adatlap minden vonatkozó részét ki kell töltenie, a kérelemben leírt körülményeit (1. pont) igazoló dokumentumokat fel kell töltenie.

Dokumentum csatolás
Több dokumentumot is csatolhat. Egy dokumentum max. 500 KB terjedelmű jpg vagy pdf fájl lehet. Ha túl nagy a jpg fájl, akkor állítsa kisebbre a fotózásnál a felbontást. Ha túl nagy a pdf fájl, akkor pdfcompressor ingyenes interneten elérhető programokkal kicsinyítse le a fájl méretét.

Üdvözlettel:
Képzési Igazgatóság

 


TájékoztatóGYIK


A kollégiumból év közben és év végén kiköltöző hallgatóink részére:

Kiköltözési nyilatkozat

Galéria

Galéria

 

Tudomány, kutatás

Gyakornoki program

Gyakornoki program

Névjegy

Névjegy

 

Napi biztatás

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések

Youtube