^Vissza a lap tetejére
 • 1 Sajtó
  A sajtómunkatársak regisztrációját 2015. március 27. (péntek) 12 óráig várjuk a pr.marketing@kre.hu címen!
 • 2 XXXII.OTDK –Társadalomtudományi Szekció – előkészületek
  2014.szeptember 30-án a Társadalomtudományi Szekció Szakmai Bizottsága látogatást tett a KRE BTK-n, hogy felmérje, milyen lépéseket tettünk ezidáig a 2015. tavaszán lebonyolítandó rendezvény sikeres megvalósításának érdekében.
 • 3 Kari Tehetségnap a Károlin
  2014. májusában az NTP-TDK program keretén belül a KRE BTK 17 hallgatója vett részt a kar által megrendezett Tehetségnapon, ahol lehetőségük nyílt TDK-dolgozat írására, tanszéki, illetve kari tudományos tevékenység szervezésének támogatására, és a Kari Tehetségnapon tudományos bemutatkozásra, amikor is az önállóan kutatott témákról, TDK témákról 15 perces előadást prezentáltak a hallgatók, melyet diszkusszió követett.
 • 4 Tehetséggondozás a KRE BTK-n
  A Károli BTK tudományos diákköri tevékenysége igen sikeresnek mondható – egyes szakok esetében az országos rangsorokban elfoglalt jó helyezés részben az utóbbi egy évtizedben itt született eredményeknek köszönhető. A diákköri munka ezért is stratégiai terület, az elért eredmények alapján a Kar egyik legfontosabb erőssége. A BTK-n 13 tudományos diákkör működik, melyek munkáját a Kar Tudományos Diákköri Tanácsa (KTDT) koordinálja.
 • 5 OTDK Rádió
  Izgalmas riport Dr. Vassányi Miklóssal a KRE Bölcsészettudományi Kar tudományos, Erasmus, CEEPUS ügyekért felelős dékánhelyettesével, a Művészettudományi és Szabadbölcsészeti Intézet, Szabadbölcsészet Tanszék tanszékvezető egyetemi docensével, az OTDK Társadalomtudományi Szekció ügyvezető titkárával. http://www.kre.hu/otdk/index.php/otdk-radio
baner
Copyright © 2014.


Facebook twitter flicker skype youtube digg