csik

A Károli Gáspár Egyetem Alumni oldalán az álláshirdetések megjelentetése munkaadók számára ingyenes lehetőség. Célunk, hogy a nálunk végzett hallgatók minél rövidebb időn belül megtalálják a számukra releváns munkát. Ennek elősegítésére hoztuk létre számukra az álláshírlevél-készítő felületet, a munkaadók számára pedig az online álláshirdetés-feltöltési oldalt, aminek segítségével lerövidül és leegyszerűsödik az álláshirdetés és -keresés folyamata.

Ha szeretne munkaadóként új álláshirdetést megjelentetni a kre.hu/alumni oldalunkon, az alábbi lépéseket kövesse.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a e-mail címen, hogy hirdetőként beregisztrálhassuk a rendszerünkbe. Első lépésként egy rövid on-line adatlapot kell majd kitöltenie a hirdető legfontosabb adataival (cégnév, kapcsolattartó, kapcsolattartó elérhetőségei, logókép). Ezt követően létrehozunk és elküldünk az Ön számára egy felhasználónevet és jelszót, amivel be tud majd lépni az online hirdetésfeladó felületünkre. Ezen a felületen tudja

- a hirdetés szövegét feltölteni,

- beállítani, hogy mely kategóriákba (munkaterület, földrajzi terület, nyelvismeret, foglalkoztatás típusa) sorolható az állás, és

- bejelölni, hogy mettől meddig legyen a hirdetés a kre.hu/alumni oldalon olvasható.

A hirdetése a weboldal adminisztrátora jóváhagyása után kerül publikálásra a megadott időszakban a kre.hu/alumni oldalon, továbbá a publikálás napján automatikusan értesül róla hírlevélben az az öregdiákunk, aki regisztrált erre a szolgáltatásra, és azokba a kategóriákba esik az aktuális hirdetés, amelyeket előzetesen beállított, mint számára releváns munkalehetőség.

ikon1

REGISZTRÁCIÓ ÁLLÁSHÍRLEVÉLRE

Regisztrálj online weboldalunkon, hogy minél előbb értesülj a legfrissebb álláshirdetésekről!

ikon3

ÁLLÁSHIRDETÉS MEGJELENTETÉSE

Tájékoztató munkáltatók számára, hogyan jeleníthetik meg álláshirdetéseiket weboldalunkon és juttathatják el hallgatóinkhoz, öregdiákjainkhoz azokat hírlevélben.