ÁJK – Diplomaosztó
A magyar külgazdaság helye a gazdaságpolitikában konferencia
JELENTKEZEM!
Jogászképzés színvonalának emelését célzó programok
Megújult az Alumni oldal

ÁJK – Diplomaosztó
A magyar külgazdaság helye a gazdaságpolitikában konferencia
JELENTKEZEM!
Jogászképzés színvonalának emelését célzó programok
Megújult az Alumni oldal

Nemzetközi munkajogi perbeszédmondó verseny

Nemzetközi munkajogi perbeszédmondó verseny: Hugo Sinzheimer Moot Court Competition (HS MCC)

Tovább...

A tehetséggondozás napja az Állam-és Jogtudományi Karon

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar büszke arra, hogy hallgatói - mind az összdíjazás arányát, mind a helyezettek számát tekintve – a KRE ÁJK eddigi legjobb eredményeit érték el a XXXIII. OTDK Állam- és Jogtudományi Szekciójának versenyein.
2017. június 28-án a Kar vezetősége egy fogadás keretében szeretné megköszönni az OTDK-n részt vett hallgatók és konzulenseik munkáját, mellyel jelentősen hozzájárultak a Kar hírnevének öregbítéséhez.
Dr. Törő Csaba dékán ünnepélyes megnyitóját követően Dr. habil. Homicskó Árpád Olivér nemzetközi és tudományos dékánhelyettes beszámol a karon folyó tehetséggondozásról, Dr. Dobrocsi Szilvia pedig a Kari OTDK fontosságáról beszél, majd sor kerül az emléklapok átadására, a rendezvény állófogadással zárul.  
Helyszín: KRE ÁJK mfszt. 10. (Kari tanács terem)

Tovább...

Tablófotózás- pótalkalom

A 2016/2017. őszi és tavaszi félévben tanulmányaikat befejező (sikeres záróvizsgát tett) hallgatók számára, akik nem jelentek meg az előző alkalmak során, pótfotózást hirdet az Állam-és Jogtudományi Kar.

Tovább...

Dékáni találkozó az Országos Bírósági Hivatal szervezésében

A bíróságok és a jogi karok közötti együttműködés fejlesztésének céljából dékáni találkozót szervezett az Országos Bírósági Hivatal (OBH) 2017. június 15-én a Magyar Igazságügyi Akadémián.
A találkozón az egyetemek és a bírósági szervezetek kapcsolatának fontossága, valamint a képzések számának emelkedése került fókuszba. 
A megbeszélésen a Károli Gáspár Református Egyetem Állam-és Jogtudományi Karának képviseletében Dr. Szuchy Róbert oktatási és tanulmányi dékánhelyettes, Prof. Dr. Stipta István tanszékvezető egyetemi tanár és Dr. Nagy Péter egyetemi tanársegéd (az Igazságügyi Akadémia külsős munkatársa) vettek részt.
Bővebb információ a találkozóról

Tovább...

Országos Bírósági Hivatal - Mailáth György Tudományos Pályázat 2017.

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Mailáth György országbíró emlékére idén is tudományos pályázatot hirdet, amelynek keretében 2017-ben az alábbi négy szekcióban várják a pályamunkákat:

Tovább...

ÁJK – Diplomaosztó

TÁJÉKOZTATÓ A DOKTORAVATÓ ÉS OKLEVÉLÁTADÓ ÜNNEPÉLYRŐL

Tovább...

5 éves a Büntető Törvénykönyv konferencia

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar teltházas konferenciát szervezett, melynek fókuszában az 5 éves Büntető Törvénykönyv állt.

Tovább...

II. Magyar energetikai jogi konferencia

2017. május 11-én második alkalommal került megrendezésre a II. Magyar energetikai jogi konferencia „Providing a fair deal for consumers” – fókuszban a felhasználó címmel a Mercure Budapest Korona hotelben a Wolters Kluwer Kft. és a Károli Gáspár Református Egyetem Állam-és Jogtudományi Kar közös szervezésében.

Tovább...

Következő események


Összes esemény

nyelvvizsgaközpont

Sport a Károlin


Nguyen Anasztázia
Gór-Nagy Miklós
Szilágyi Áron
Szabó Gabriella
Deáki Dóra
Szepesi Bertold
Telegdy Ádám
Beviz Barnabás

Youtube