Diplomaosztó ünnepély az Állam- és Jogtudományi Karon
Megújult az Alumni oldal
Siker a Cikkíró Pályázaton
Nyílt napok az ÁJK-n
ÁJK HÖK Labdarúgó Torna
A Károli az ország legjobb jogi karai között

Diplomaosztó ünnepély az Állam- és Jogtudományi Karon
Megújult az Alumni oldal
Siker a Cikkíró Pályázaton
Nyílt napok az ÁJK-n
ÁJK HÖK Labdarúgó Torna
A Károli az ország legjobb jogi karai között

Beszámoló „Az új munka törvénykönyve dilemmái – 5 év távlatából” c. konferenciáról

2016. december 13-án megrendezésre került „Az új munka törvénykönyve dilemmái – 5 év távlatából” c. konferencia, amelyet Karunk és a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara közösen szervezett.

Tovább...

Siker a Cikkíró Pályázaton

A Siegler Ügyvédi Iroda/Weil, Gotshal & Manges, az Új Jogtár és az Arsboni által meghirdetett Cikkíró Pályázaton egyetemünk (ÁJK, Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék) doktorandusz hallgatója, Rácz Ildikó A közösségi média és a munkajog kereszttüzében c. írásával 2. helyezést ért el (témavezető: Dr. Kun Attila).

Tovább...

ÁJK HÖK Labdarúgó Torna

Karunkon a múlt héten első alkalommal került megrendezésre a KRE ÁJK HÖK Labdarúgó Torna. A sporteseményen ötvennél is több játékos vett részt. A hatcsapatos torna 5., illetve 6. helyezettje ötször léphetett pályára, míg az előkelőbb helyet megszerzők még több alkalommal mutathatták meg labdarúgó tehetségüket.

Tovább...

Károlis hallgató a DOSZ Jogtudományi Osztály élén

A Doktoranduszok Országos Szövetségének országos elnöksége, dr. Rimaszécsi Jánost, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolájának harmadéves hallgatóját választotta DOSZ Jogtudományi Osztályának élére.

Tovább...

Tudományos pályázat Kozma Sándor emlékére

 Magyarország legfőbb ügyésze Kozma Sándor emlékére tudományos pályázatot hirdet tanulmány készítésére. A pályázaton részt vehet az ügyészi szervezet minden, tudományos fokozattal nem rendelkező tagja, valamint az ügyészi munka iránt érdeklődő joghallgató. A pályaműveket magyar nyelven lehet benyújtani. Pályázni kizárólag olyan dolgozattal lehet, amelyet e pályázat beküldési határidejét megelőzően nem nyújtottak be más tudományos pályázatra, illetve szakdolgozatként, évfolyamdolgozatként vagy más hasonló, a pályázó képzéséhez, illetve munkavégzéséhez közvetlenül kapcsolódó célból, továbbá közzététel, megjelentetés céljából.

Tovább...

Dr. Muzsalyi Róbert nyerte a Richard Turton Award-ot

Dr. Muzsalyi Róbert, egyetemünk megbízott oktatója nyerte idén szeptemberben a Richard Turton Award-ot. A díjat négy, fizetésképtelenségi eljárásokkal foglalkozó nemzetközi szervezet alapította: az INSOL Europe, az INSOL International, a The Insolvency Practitioners Association és R3, valamint a The Association of Bussiness Recovery Professionals 2005-ben.

Tovább...

Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt ösztöndíj pályázatot hirdet a Nemzet Fiatal Tehetségeinek támogatására.

Tovább...

Károli Gáspár Ösztöndíj felhívás 2016 / 2017. tanév I. (őszi) félév

Kiírásra került a Károli Gáspár Ösztöndíj.
Az ösztöndíj célja: tehetséges, tanulmányukat kiemelkedően végző önköltséges hallgatók támogatása.

Tovább...

Következő események


Összes esemény

nyelvvizsgaközpont

Sport a Károlin


Gyenesei Leila
Nguyen Anasztázia
Gór-Nagy Miklós
Szilágyi Áron
Tibolya Péter
Szabó Gabriella Tímea

Youtube