Pótfelvételi a KRE ÁJK-n
Nyári ügyfélfogadási rend
Az Országgyűlés elnöke pályázatot hirdet
Jogászképzés színvonalának emelését célzó programok

Pótfelvételi a KRE ÁJK-n
Nyári ügyfélfogadási rend
Az Országgyűlés elnöke pályázatot hirdet
Jogászképzés színvonalának emelését célzó programok

Gratulálunk felvételt nyert hallgatóinknak!

Szeretettel üdvözöljük és gratulálunk a felvételt nyert hallgatóinknak! Az Állam-és Jogtudományi Kar honlapján, a Hallgatóinknak menüpontban találja a beiratkozással, a kollégiumi jelentkezéssel, a pénzügyekkel, a tanév rendjével és ösztöndíjakkal kapcsolatos fontos információkat, melyet kérjük, hogy alaposan olvasson át és figyeljen a határidőkre is.

Tovább...

Nyári ügyfélfogadási rend

Tisztelt Hallgatók!

Az Állam-és Jogtudományi Karon (Tanulmányi Osztály, Tanszék, Dékáni Titkárság, Karrieriroda) a személyes ügyfélfogadás 2017. augusztus 7-18-ig szünetel.

A Tanulmányi Osztály tanulmányi ügyekben korlátozottan elérhető az ajk.tanulmanyi@kre.hu címen.

A felvételivel kapcsolatban a felveteli@kre.hu címen érdeklődhetnek.

A Karrieriroda ügyfélfogadása 2017. július 3. és augusztus 20. között szünetel. A szakmai gyakorlati dokumentációk és munkaviszony beszámítása iránti kérelmek leadására augusztus 21-től nyílik lehetőség.

Minden kedves hallgatónknak pihentető nyarat kívánunk!

Tovább...

A Tehetséggondozás napja- elismerés a XXXIII. OTDK résztvevőinek

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának szervezésében 2017. június 28-án nagy sikerrel lezajlott a Tehetséggondozás napja.

Tovább...

Tehetségpont a KRE ÁJK-n

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán Tehetségpont alapítására került sor. A Tehetségpont feladata többek között a tehetséges hallgatók felfedezése, valamint személyre szabott információkkal való ellátásuk.

Tovább...

Nemzetközi munkajogi perbeszédmondó verseny

Nemzetközi munkajogi perbeszédmondó verseny: Hugo Sinzheimer Moot Court Competition (HS MCC)

Tovább...

Dékáni találkozó az Országos Bírósági Hivatal szervezésében

A bíróságok és a jogi karok közötti együttműködés fejlesztésének céljából dékáni találkozót szervezett az Országos Bírósági Hivatal (OBH) 2017. június 15-én a Magyar Igazságügyi Akadémián.
A találkozón az egyetemek és a bírósági szervezetek kapcsolatának fontossága, valamint a képzések számának emelkedése került fókuszba. 
A megbeszélésen a Károli Gáspár Református Egyetem Állam-és Jogtudományi Karának képviseletében Dr. Szuchy Róbert oktatási és tanulmányi dékánhelyettes, Prof. Dr. Stipta István tanszékvezető egyetemi tanár és Dr. Nagy Péter egyetemi tanársegéd (az Igazságügyi Akadémia külsős munkatársa) vettek részt.
Bővebb információ a találkozóról

Tovább...

Országos Bírósági Hivatal - Mailáth György Tudományos Pályázat 2017.

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Mailáth György országbíró emlékére idén is tudományos pályázatot hirdet, amelynek keretében 2017-ben az alábbi négy szekcióban várják a pályamunkákat:

Tovább...

5 éves a Büntető Törvénykönyv konferencia

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar teltházas konferenciát szervezett, melynek fókuszában az 5 éves Büntető Törvénykönyv állt.

Tovább...

Következő események


Összes esemény

nyelvvizsgaközpont

Sport a Károlin


Nguyen Anasztázia
Gór-Nagy Miklós
Szilágyi Áron
Szabó Gabriella
Deáki Dóra
Szepesi Bertold
Telegdy Ádám
Beviz Barnabás

Youtube