2018/2019. tanévre felvett hallgatók részére

Szeretettel köszöntöm abból az alkalomból, hogy felvételt nyert az  ország egyik dinamikusan fejlődő felsőoktatási intézményébe: a nagykőrösi tanítóképzőbe – hivatalos nevén a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara – mely jelenleg hazánk egyik legrégibb, a rendszerváltás idején elsőként induló egyházi pedagógusképző intézménye.

Bízom benne, hogy az elkövetkezendő években a Főiskola a második otthonává válik, megismeri, és javára fordítja azokat a lehetőségeket, amelyeket intézményünk nyújtani tud.

A beiratkozás folyamatát segíteni és lehetőségekhez képest egyszerűsíteni kívánjuk, ezért összegyűjtöttünk ezen a weboldalon néhány fontos és hasznos információt, amelyek a tanévkezdésig szükségesek lehetnek.

 

 

Remélem tájékoztatásunk mindazon kérdésekben hasznosan segít majd, amelyek a beiratkozással és a főiskolai tanulmányainak megkezdésével kapcsolatosak.

Istentől gazdag áldással kísért sikeres és eredményes időszakot kívánok Önnek a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karán.

Üdvözlettel:
Dr. Szenczi Árpád
főiskolai tanár
dékán

Következő események


Összes esemény

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont

Youtube