A tehetséggondozás a lehetőségek megadása

A tehetség kibontakozásához fontos, hogy a diák minél több oldalról megtapasztalhassa mindazt, ami benne rejlik, és mindezt bibliai üzenet is gazdagíthassa – vallják a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karán.

Deák téri Orgonazenés Áhítat Méhes Balázzsal

A Deák téri Orgonazenés Áhítatok programsorozat következő alkalmán Dr. Méhes Balázs orgonaművész, a Tanítóképző Főiskolai Kar dékánhelyettese az új CD-jén hallható művekből játszik a Deák téri evangélikus templom orgonáján.

Holland-Magyar Projekthéten jártak karunk hallgatói

2019. december 2-4-ig a hollandiai Gouda városának egyeteme, a Driestar Christian University által szervezett Holland-Magyar Projekthéten vett részt karunk kilenc hallgatója, Apostol Mária Kata, Csánki Norbert, Gergye Szilvia, Halgas Tamara, Hován Boglárka, Rajta Fanni, Szőllősi Eszter, Szova Zsuzsanna és Tokaji Balázs András. Hallgatóinkat a programra Dr. Váradi Ferenc és Mócza Attila tanár urak kísérték el.

Csendesnapok a TFK-n

A Tanítóképző Főiskolai Kar 2020. február 6-án csendes napot tart.
A részletes program itt olvasható.

Szocális munka világnapja 2018

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Szociális Munka Világnapja, melyet minden évben egyetemi hallgatók szerveznek!

Károli Gáspár Ösztöndíj felhívás 2017 / 2018. tanév II. (tavaszi) félév

Kiírásra került a Károli Gáspár Ösztöndíj.
Az ösztöndíj célja: tehetséges, tanulmányukat kiemelkedően végző önköltséges hallgatók támogatása.
Az Ösztöndíjra a Egyetem azon önköltséges (költségtérítéses) hallgatója pályázhat, aki első helyen jelölte meg egyetemünket a felvételi eljárás során.
A pályázat leadásának határideje: 2018. március 5. (hétfő) 12:00 óra
A nyertes pályázók névsorának közzététele: 2018. március 14.

Látogatás a Ljubljana-i Egyetemen

Háromnapos szakmai látogatáson vett részt a KRE TFK Szociális Munka és Diakónia Intézetének vezetője és négy munkatársa szeptember végén Szlovénia legnagyobb és legrégebbi – hamarosan centenáriumát ünneplő – egyetemén. Megtekintettek két szociális ellátást végző civil szervezetet, illetve megbeszéléseket folytattak az egyetem Szociális Munka Karának dékánjával, kutatásokért felelős dékán-helyettesével, a kari igazgatóval, a terepgyakorlati központ munkatársaival, valamint az Erasmus+ kapcsolatokért felelős munkatárssal.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont