Meghívó népművészeti kiállításra a TFK-n

„Mai népművészet a Duna–Tisza közén” címmel nyílik kiállítás a Károli Gáspár Református Egyetem és a Duna–Tisza közi Népművészeti Egyesület közös szervezésében.

Nagykőrösi Diplomaátadó ünnepség

A Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara február 3-án, vasárnap tartotta diplomaátadó ünnepi közgyűlését a Református templomban.

Nemzetközi hét a Károlin

2018. október 15-19. között az SZMDI oktatói és hallgatói egy gyermekvédelmi összehasonlító kurzus keretében szociális munkás és szociálpedagógus hallgatókat fogadtak a bochumi és goudai testvéregyetemeinkről.

Negyedszázad a főiskolai kántorképzésben

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara Negyedszázad a főiskolai kántorképzésben címmel vándorkonferenciát rendez a főiskolai kántor szak alapításának 25. évfordulója alkalmából, melyre szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődőket 2018. november 9-én Debrecenben és november 10-én Nagykőrösön!

Meghívó öregdiák találkozóra és gólyabálra

A Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karának nagykőrösi másodéves hallgatói szeretettel meghívják Önt 2018. október 26-án tartandó öregdiák találkozóra és gólyabálra.

TFK Károli Közösségi Napok 2018-19 ősz

Kedves Hallgatók!
Elérhetőek a TFK Károli Közösségi Napok (tréninghét) 2018-19 őszi szemeszter tervezett programjai.
Utolsó frissítés: 2018. október 17.

Következő események


Összes esemény

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont

Youtube