Hotel Flandria Kollégium

Hotel Flandria Kollégium

hfk01Cím: 1135 Budapest, Szegedi út 27.

Néveri Andrea kollégiumi koordinátor, 06-30/292-6959
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Rektori Hivatal (1091 Budapest, Kálvin tér 9.)
Hivatali ügyintézés: hétköznap 9.00–15.00

A Hotel Flandriában két szint került kialakításra Egyetemünk hallgatói részére, ahol összesen 180 főnek tudunk férőhelyet biztosítani. A 3 ágyas szobákban beépített szekrény, hűtőszekrény és hideg-meleg vizes mosdó áll rendelkezésre. Szintenként közös konyha és vizesblokk található, valamint a földszinten és a 4. emeleten mosási lehetőség. A Hotel földszintjén tanulószoba és számítógépterem segíti a hallgatók tanulmányait. A teljes kényelem érdekében parkolási lehetőség, étterem, 24 órás recepció és Wi-Fi biztosított.

hfk02 hfk03 hfk04
hfk05 hfk06 hfk07

Kik nyerhetnek felvételt?
A Hotel Flandria Kollégiumba a Bölcsészettudományi Kar, az Állam- és Jogtudományi Kar, valamint a Tanítóképző Főiskolai Kar nappali tagozatos, államilag támogatott képzésben és nappali tagozatos költségtérítéses képzésben részt vevő hallgatói nyerhetnek felvételt.

A felvételi folyamat minden esetben az egyetem honlapjáról letölthető Kollégiumi Felvételi Kérelem leadásával kezdődik. Kérjük, hogy a kitöltött jelentkezési lapokat postai úton juttassák el a Kollégium címére (1135 Budapest, Szegedi út 27., Hotel Flandria Kollégium)!

Elsőéves hallgatóként bővebb információt az egyetemi felvételi eljárást követően a sikeres felvételről szóló kiértesítésben kapnak (de a felvételi lapokon is találnak alapvető tudnivalókat).

Elérhetőség
A Hoteltől 5 perc sétával a Béke téren elérhető a 14-es villamos (M3-as metróhoz) és a 105-ös busz (M1-es metróhoz). A Szegedi útról induló 30, 30A, 230-as buszok közvetlenül közlekednek a Dózsa György út 25-27-hez (D25), a KRE-BTK új oktatási épületéhez és a Keleti pályaudvarra (M2 és M4-es metró).

Térítési díjak:

2016/2017. tanévben fizetendő kollégiumi térítési díjak

a)

az államilag finanszírozott első alapképzésben, első kiegészítő alapképzésben részt vevő nappali tagozatos, valamint az állami ösztöndíjban részesülő doktori képzésben részt vevő nappali tagozatos hallgatóink részére:

13 000,- Ft/hó/fő

b)

költségtérítéses/önköltséges hallgatóink részére:

21 500,- Ft/hó/fő

Szálláshely értékesítés napi/havi díja évközben

a)

az Egyetemmel alkalmazotti jogviszonyban álló személy, valamint református egyházi vendég részére:

2 000,- Ft/nap/fő
26 000,- Ft/hó/fő

b)

kollégista hallgató vendége, közeli hozzátartozója (szülő, nagyszülő, testvér) részére kollégiumi szobában, szobatársak beleegyezésével:
(Vendégfogadó lap)

2 500,- Ft/nap/fő

c)

kollégista hallgató vendége, közeli hozzátartozója (szülő, nagyszülő, testvér) részére vendégszobai elhelyezéssel:

Hotel Flandria

Letölthető dokumentumok:

Kollégiumi Felvételi Kérelem (első éves hallgatóknak)

Kollégiumi Felvételi Kérelem (felsőbb éves hallgatóknak)

Vendégfogadó lap

Következő események


Összes esemény

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont

 

Youtube