HÖK

TFK Hallgatói Önkormányzatának Alapszabálya

TFK Tanulmányi Ösztöndíj összesítő (2016/17/2)

 

Aktuális:

TFK Rendkívüli Szociális Támogatás - Adatlap (2016/17/2)

Leadás: Kizárólag a HÖK irodában, fogadóidőben.

Leadási határidő: 2017.május 10. Határidő után leadott pályázatokat nem áll módunkban befogadni.

 

Letöltések:

TFK Rendszeres Szociális Támogatás - Pályázat (2016/17/2) (határidő: lejárt)

TFK Rendszeres Szociális Támogatás - Adatlap (2016/17/2) (határidő: lejárt)

TFK Rendszeres Szociális Támogatás - Nyilatkozat önfenntartásról (2016/17/2) (határidő: lejárt)

 

A HÖK tagjai és a hallgatók mindennapjait segítő bizottságok:

 

HÖK tagok Tisztségek Elérhetőség
Csorba Nikolett HÖK Elnök, Szenátus és EHÖK tag, Budapesti Kabinetvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kövesi Balázs Alelnök, EHÖK delegált tag Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Viktória Ráhel Ösztöndíj Bizottság elnöke Budapesten Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szűcs Réka Boglárka Ösztöndíj Bizottsági tag Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vrbaski Anita Ösztöndíj Bizottsági tag Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Balog Botond Kulturális és Sport Bizottság elnöke Budapesten Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lovas Csenge Kulturális és Sport Bizottság tagja Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Erdős Zsófia Kulturális és Sport Bizottság tagja Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gangel-Karácsony Cintia Kollégiumi Bizottság elnöke Budapesten Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Olivér Nagykőrösi Kabinetvezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Király Bettina Jegyző Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

KRE-TFK Hallgatói Önkormányzat Ügyfélfogadás
2016/17 őszi szemeszter
B.42 Iroda
Hétfő 10:30-13:15
Kedd 13:00-14:00
Szerda 9:30-11:00 és 11:00-14:00
Csütörtök NINCS
Péntek NINCS

Következő események


Összes esemény

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont

 

Youtube