Holland-Magyar Projekthéten jártak karunk hallgatói

2019. december 2-4-ig a hollandiai Gouda városának egyeteme, a Driestar Christian University által szervezett Holland-Magyar Projekthéten vett részt karunk kilenc hallgatója, Apostol Mária Kata, Csánki Norbert, Gergye Szilvia, Halgas Tamara, Hován Boglárka, Rajta Fanni, Szőllősi Eszter, Szova Zsuzsanna és Tokaji Balázs András. Hallgatóinkat a programra Dr. Váradi Ferenc és Mócza Attila tanár urak kísérték el.



Az első napon, a megnyitót és a köszöntéseket követően, diákjaink a fogadó intézményről hallgattak meg egy előadást, melyet követően egy biblia órán, majd földrajzkurzuson, végül egy testnevelés foglalkozáson vettek részt.

A második napon és a harmadik nap délelőttjén a magyar hallgatók, holland hallgatók kíséretében látogattak el különböző iskolákba az országban, melyekben hospitálások és mikrotanítások által nyertek betekintést a fogadó ország általános iskolai oktatásába.

Az elsajátított ismeretekről, a szerzett tapasztalatokról, az elvégzett tevékenységekről, valamint Hollandia és Magyarország általános iskolai oktatása közötti hasonlóságokról és különbségekről a zárónapon hallgatóink a meglátogatott iskolák szerinti csoportbontásban tartottak beszámoló prezentációt.

A projekthét mindkét egyetem jelenlévő oktatói általi értékelése zárta az eseményt.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont