Versenyfelhívás – Egyszer volt, hol nem volt... mesemondó verseny

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Kara a 2017/18-as tanévben X. alkalommal rendezi meg Népek meséi címmel országos mesemondó versenyét a felsőoktatási intézmények hallgatói számára.

Az országos versenyt megelőzi a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karának háziversenye, amelyre a Károli Közösségi Napok keretében kerül sor.

Helyszín: KRE TFK, 1042 Budapest, Viola utca 2-4. A épület 2. terem

Időpont: 2017. október 26. 11 óra

A Kart az országos versenyen két fő képviselheti. A verseny résztvevőinek egy szabadon választott népmesét kell elmesélniük (fejből). A választott mese időtartama nem haladhatja meg a 10 percet. Az elmondandó szöveget a forrás pontos megjelölésével, valamint a jelentkezési lappal együtt kérjük leadni. A jelentkezési lap itt tölthető le.

A jelentkezési lapok leadásának határideje: 2017. október 20.
A jelentkezési lapokat, illetve a mese szövegét a Pedagógusképző Intézetben Kátai Jolán intézeti koordinátor várja, vagy elküldhető elektronikusan PDF- vagy JPEG-formátumban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A versenyt megelőzően – külön programként – színház és oktatás témában hangzik el szakmai előadás, ezen az alkalmon a József Attila Színház művésze, Quintus Konrád lesz a vendégünk.

 

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont