Adventi koncertek a TFK szervezésében

NAGYKŐRÖS

Adventi koncert a nagykőrösi református templomban, 2019. december 11-én 17 órakor.
Közreműködnek a Laus Viventi Deo Énekkar, valamint a TFK tanárai és hallgatói.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A 10. legjobb felsőoktatási intézmény

Megjelent a HVG Diploma 2020-as rangsora, mely szerint a Károli Gáspár Református Egyetem a 10. legjobb felsőoktatási intézmény Magyarországon az összes hazai intézmény rangsorában.
(Forrás: HVG Diploma 2020, Összesített képzési rangsor)

Kiírásra került a sporttevékenységért járó ösztöndíj

A pályázati felhívás azoknak a Károli Gáspár Református Egyetemmel (a továbbiakban: Egyetem) aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, nappali munkarendű hallgatóknak szól, akik egyetemi keretek között, a tanulmányi követelmények teljesítése mellett aktívan versenyszerű sporttevékenységet végeztek, és ezzel nagymértékben hozzájárultak a sportélet sikereihez és fejlődéséhez.

Magyar-Holland Projekthét a Tanítóképzőn

A tavalyi sikeres indítórendezvényt követően idén október 24-26-ig került megrendezésre a II. Magyar-Holland Projekthét, a Gouda-i Driestar Christian University és Egyetemünk részvételével.

Népművészeti kiállítás megnyitója

A Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara és a Duna–Tisza Közi Népművészeti Egyesület közös szervezésében létrejött Mai népművészet a Duna–Tisza közén című kiállítást 2019. október 12-én szombaton ünnepélyes keretek között, nagy érdeklődés mellett nyitottuk meg a Kar aulájában. A gazdag tárlat bepillantást enged a népművészeti egyesület által összefogott szakágak tevékenységébe. Számos alkotó személyes jelenlétével tisztelte meg az ünnepséget.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont