NAGYKŐRÖSI INTERNÁTUS

 Cím: 2750 Nagykőrös, Arany János u. 28.
 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kollégiumvezető: Erdei Tamás Ferenc 30/681-3663

Internátusi portaszolgálat: 30/182-0705

Szállás; elhelyezés: Vargáné Biczó Rozália - internátusi asszisztens 30/573-1462

Egyetemünk Nagykőrösi Internátusa a Tanítóképző Főiskolai Kartól – könnyű sétával – 10 percre található csendes, parkos környezetben. A kétszintes épület 120 fő elhelyezésére nyújt lehetőséget. Két- és háromágyas szobáink összkomfortosak, főzésre és ételmelegítésre a földszinten lévő közös konyha ad lehetőséget. Emellett mosókonyha áll rendelkezésre, amely térítésmentesen vehető igénybe.

Tanulást és kikapcsolódást a tanulószoba, a társalgók, számítógépterem, a billiárd terem, kollégiumi könyvtár és a konditerem biztosít.

Kollégiumunk alapfeladata az Egyetemre felvételt nyert nappali tagozatos hallgatók elhelyezése a tanulmányi követelmények teljesítésének időtartamára. E meghatározott feladat ellátása érdekében a Kollégium megteremti és folyamatosan biztosítja a tanuláshoz szükséges feltételeket, továbbá lehetőséget nyújt a hallgatók önképzéséhez, tehetségük kibontakoztatásához. Továbbá a Kollégium munkatársai mindent megtesznek az értelmiségi szakember-képzés támogatásáért, valamint a magyarországi református kollégiumi örökség ápolásáért és továbbfejlesztéséért.


Kik nyerhetnek felvételt?
A Kollégiumba elsősorban a Tanítóképző Főiskolai Kar hallgatói nyerhetnek felvételt, azonban ha lehetőségünk nyílik rá, szívesen fogadjuk a külsős hallgatókat és szállóvendégeket is.

 

Jelentkezési időszakok:

Beköltözés:

1.

június 01-től augusztus 31-ig

A felvételi kiértesítő lapon
megadott időpontok szerint!

2.

december 01-től január 31-ig*

A felvételi kiértesítő lapon
megadott időpontok szerint!


*Amennyiben lemaradt az adott jelentkezési időszakról vagy várólistára szeretne jelentkezni, kérjük, érdeklődjön az esetleges lehetőségekről a fent megadott telefonszámon vagy e-mail címen!

Kollégiumi jelentkezési lap és a bentlakási megállapodás letölthető itt!

A kollégiumi térítési díjakról bővebben itt tájékozódhat!

Gyakornoki program

Gyakornoki program

Galéria

Galéria

Névjegy

Névjegy

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Online tanácsadás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

nyelvvizsgaközpont

Youtube