A Jogakadémia kötetének bemutatója Kecskeméten

Igazán felemelő ünnepség keretében valósult meg A Kecskeméti Református Jogakadémia története című kötet bemutatója április 17-én Kecskeméten, a Református Újkollégium Dísztermében.

Dr. Bánáti János előadása az ÁJK-n

Május 8-án, a Bűnügyi Tudományok Intézetének szervezésében Dr. Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke Tudományos Diákköri előadást tartott az ÁJK-n „Az újszerű védői feladatok az új büntetőeljárási törvény alapján” címmel.

Károli jótékonysági koncert a krasznahorkai várért 2012. május 31-én

FELHÍVÁS

Jótékonysági koncert a krasznahorkai várért

A Károli Gáspár Református Egyetem tisztelettel meghívja Önt

2012. május 31-én, 18 órakor kezdődő jótékonysági koncertjére, a
Budapest–Pozsonyi úti Református Templomba (1133 Budapest, Pozsonyi út 58).

Fellép:
Dr. Lovász Irén PhD egyetemi docens, a néprajztudomány kandidátusa (KRE-BTK)  népdalénekes, Szilasi Alex egyetemi tanársegéd (KRE BTK Történettudományi Intézet) zongoraművész, a Soli Deo Glória kamarakórus, karmester: Erdélyi Dániel, Lénárd Valentina Kazinczy- díjas főiskolai hallgató (KRE-TFK) és Kobzos Kiss Tamás kobozművész.

Jótékonysági koncertünk célja, hogy a Károli Gáspár Református Egyetem aktívan hozzájáruljon a márciusi tűzvészben megsérült felvidéki Krasznahorkai vár mielőbbi felújításához.

Támogatói jegy:
Diák: 1000,- Ft    Felnőtt: 2000,- Ft

Ön hogyan segíthet?

Jöjjön el a koncertre, és a megvásárolt jegy értékével hozzájárulhat a magyarság egyik jelképének számító felvidéki vár helyreállításához!

A koncert programja


„Tanítsunk Magyarországért!” – mentorálási lehetőség egyetemistáknak

Élményszerzés, pályaorientáció, kölcsönös tanulás és összetartó közösség: ez mind a „Tanítsunk Magyarországért” program, amihez tartozni és amit támogatni is nagyszerű dolog. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériumának közös kezdeményezésű, kortárs mentorálási tevékenységen alapuló, „Tanítsunk Magyarországért” programhoz Egyetemünk is csatlakozott.

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések