Neptun verziófrissítés

2022. május 6-án délelőtt, 09:00-12:00 óra között Neptun verziófrissítést végzünk. Ebben az intervallumban nem elérhető a hallgatói web alkalmazás és az Unipoll.

Személyi asszisztens

A Károli Gáspár Református Egyetem
Gazdasági Főigazgatósága
munkatársat keres

Személyi asszisztens
munkakörbe

 

Ezek lesznek a főbb feladataid:

 • Gazdasági főigazgató melletti asszisztensi feladatok ellátása
 • Bejövő levelek, e-mailek kezelése
 • Kimenő levelek előkészítése
 • Találkozók, megbeszélések szervezése
 • Ügyfelek, vendégek fogadása
 • Jegyzőkönyvvezetés megbeszéléseken

 

A feladat ellátásához szükséges kompetenciák:

 • kiváló kommunikációs készség szóban és írásban
 • önállóság
 • precizitás
 • jó rendszerező készség
 • jó szervezőkészség

 

Elvárásaink:

 • Középfokú végzettség
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel, PowerPoint)
 • Büntetlen előélet

 

Előny:

 • Felsőoktatási adminisztrációban szerzett munkatapasztalat
 • Idegen nyelv (elsősorban angol/német) társalgási szintű ismerete

 

Munkavégzés helye:

 • 1091 Budapest Kálvin tér

 

Foglalkoztatás jellege:

 • teljes munkaidő

 

Munkavégzés helye:

 • Budapest

 

A jelentkezés módja:

A fényképes önéletrajzát bruttó fizetési igény, valamint a levél tárgyában a pályázó nevével és a megpályázott pozíció megjelölésével várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A pályázati anyagban foglalt személyes adatok kezelésével kapcsolatban a kre.hu/adatvedelem oldalon megtekinthető "Álláspályázatok adatkezelési tájékoztató" című dokumentumban találhat információkat. Tájékoztatjuk, hogy a pályázat érvényes benyújtásának feltétele a fenti dokumentum mellékletét képező, vagy azonos adattartalommal elkészített nyilatkozat pályázati anyaghoz történő csatolása.

 

Az állásajánlat ide kattintva letölthető.

Új Nemzeti Kiválóság Program

Új Nemzeti Kiválóság Program pályázati eredmények ide kattintva tekinthető meg.


2020. május 28-án megjelentek az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) 2020/21 tanévi kiírásai.

40 NAP ALATT A FÖLD KÖRÜL!

Országos kezdeményezést indít a Pécsi Tudományegyetem, amelyhez a KRE-ETK Teremtésvédelmi Műhely is csatlakozott.

Újra találkozhatunk istentiszteleti közösségben

A Magyarországi Református Egyház Zsinatának Elnökségi tanácsa örömét fejezi ki, hogy 2020. május 18-tól a megfelelő szabályok betartásával már az egész országban tudunk istentiszteleteket tartani.

Szeretethíd 2018

2018. május 25-én és 26-án szervezi meg a Magyar Református Szeretetszolgálat a tizedik Szeretethidat, melyhez idén két programmal is csatlakozott a Károli Gáspár Református Egyetem közössége.

XV. Református Zenei Fesztivál

Tizenötödik alkalommal rendezték meg idén az immár négynaposra bővült Református Zenei Fesztivált május 24-27. között a budapesti Ráday utcában és Bakáts téren.

Hajnáczky Tamás könyvbemutatója

Hajnáczky Tamás, a Károli Gáspár Református Egyetem cigányügyi referensének, az Egyház és Társadalom Kutatóintézet tudományos segédmunkatársának, Balogh-Ebner Mártonnal (Napi Történelmi Forrás főszerkesztő) és György Sándorral (Napi Történelmi Forrás főszerkesztő-helyettes) közösen szerkesztett tanulmánykötetének a bemutatására az Ünnepi Könyvhéten kerül sor.

Szeretethíd 2017

Május 18-án az Egyetem PR és Marketing csoportja Miskolcra látogatott el, hogy a 2017-es Szeretethíd - Kárpát-medencei református önkéntes napok keretein belül átadja a Lorántffy Zsuzsanna Református Kismamaház számára az Egyetemünk közössége által gyűjtött adományokat. A kismamaház dolgozói és lakói szeretettel fogadták a küldöttséget és nagyon örültek a károlis támogatásnak. A gyűjtési akció során nagyon sok felajánlás érkezett, több doboznyi ruhát, ágyneműt, törölközőt, gyerekjátékot, iskolatáskákat és egy babaágyat is átadhattunk a lakók számára.

Dr. Sepsi Enikő legújabb kötetének könyvbemutatója

Tisztelettel meghívjuk Dr. Sepsi Enikő: Kép, jelenlét, kenózis a kortárs francia költészetben és Valère Novarina színházában c. kötetének bemutatójára 2017. június 1-jén 17 órakor Budapesten.

XIII. Református Zenei Fesztivál

2016. május 27-29. között kerül megrendezésre a XIII. Református Zenei Fesztivál, melynek idén is a budapesti Bakáts tér és környéke ad otthont. A fesztivál az elmúlt években Ferencváros kulturális életének szerves részévé vált színes, tartalmas, értéket és minőséget közvetítő programjaival. A fesztivál alapgondolata, hogy megőrizzük és megmutassuk református zenei kincsünket, kultúránkat a jelenkor számára. A programok között kórusművek, egyházi énekek, népzene, világzene, sőt tánc is megtalálható. Az egyházzenei programok között változatlanul fontos szerepet kap a különböző református intézmények kórusainak bemutatkozása, a pénteki diák-tanár felvonulás, valamint az esti fáklyás menet és az azt követő késő esti zenés áhítat, mely 21.45 órai kezdettel a Kálvin téri református templomban kerül megrendezésre Szabó István püspök úr szolgálatával, valamint a Kaláka együttes közreműködésével.


A rendezvényen keretein belül több KRE-vonatkozású program kerül megrendezésre:

- május 27-én, pénteken Dr. Bogár László (BTK) egyetemi docens részt vesz egy kerekasztal-beszélgetésen (19 óra, Ráday u. 28.).

- szombaton 17 órai kezdettel a „Hirdesd az igét!” elnevezésű ének- és igeszolgálaton a Magyarországi Református Egyház képviseletében egyetemünk rektorhelyettese, Prof. Dr. Zsengellér József tart igehirdetést. Az alkalmon az Evangélikus Egyház, Baptista Egyház, Pünkösdi Egyház, Metodista Egyház egy-egy vezetője szintén igét hirdet majd a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, ahol az 500 fős Ökumenikus Fesztiválkórus is szolgál majd.

- vasárnap 17.30 órai kezdettel Prof. Dr. Bagdy Emőke (BTK) kerekasztal beszélgetésén vehetnek részt az érdeklődők.


A fesztivál lapozható programfüzete ezen a linken érhető el:http://www.rzf.reformatus.hu/musorfuzet

A fesztiválról további információ: www.rzf.reformatus.hu

Károlis siker az úszó Eb-n

Telegdy Ádám, harmadéves pszichológia szakos hallgatónk, versenyúszó is részt vett a május 22-én záruló londoni úszó Európa-bajnokságon, ahol a férfi 4x200 méteres gyorsváltó tagjaként is rajthoz állt. A Telegdy Ádám, Kis Gergő, Bernek Péter, Kozma Dominik összeállítású magyar kvartett 7:12.46 perccel nemcsak megnyerte a futamot, hanem a legjobb idővel kvalifikálta magát a döntőbe, ahol végül 7. helyen értek célba, így a csapat minden bizonnyal megszerezte a riói olimpiai kvótát.
 
A magyar úszócsapat minden idők legjobb Európa-bajnoki szereplését produkálta. Magyarország nagy fölénnyel végzett az élen a londoni úszó Európa-bajnokság éremtáblázatán: 10 aranyat, 4 ezüstöt és 5 bronzot szereztek úszóink.
 
Gratulálunk a sikerekhez!

Forrás: Magyar Úszó Szövetség Facebook

Napi biztatás

Közösségi Média

Youtube

Galéria

Galéria

 

Tudomány, kutatás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések

Névjegy

Névjegy

 

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog