KIDA Kiválósági Ösztöndíj

KIDA Kiválósági Ösztöndíj 2022/2023. tanév pályázati végeredménye ide kattintva megtekinthető.

A Károli Gáspár Református Egyetem (a továbbiakban: KRE, Egyetem) egyik kiemelt stratégiai célja a tehetséges hallgatók támogatása.

Az Egyetem vezetése elismerve a KRE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karhoz kapcsolódó Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium tevékenységét, kiemelten kívánja támogatni a tehetséges hallgatók Egyetem berkein belüli tudományos tevékenységének kibontakozását.

Mindezek okán a KRE Szenátus 2022. szeptember 21-ei ülésén döntött a KRE SZMSZ III. Hallgatói Követelményrendszer III.2. Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat (a továbbiakban: KRE HTJSZ) 18. §-ának módosításával és új, 50/P. § beiktatásával a Szakkollégiumi Kiválósági Ösztöndíjak, ezen belül a KIDA kiválósági ösztöndíj I. és a KIDA kiválósági ösztöndíj II. alapításáról.

A részletes pályázati felhívása itt érhető el.

Főbb tudnivalók: 

1. A kérvény neve: KIDA Kiválósági Ösztöndíj pályázat 2022/2023. tanév, kódszáma: KIDA_KIVO_2022/23.

2. A pályázat benyújtási határideje: 2022. november 14. (hétfő) 12.00 óra

3. Pályázathoz szükséges dokumentumok

Kitöltött „KIDA kiválósági ösztöndíj pályázati adatlap”.

Pályázni csak érvényes, a Neptun kérvénykezelőben kitöltött pályázati adatlappal lehet.

4. Pályázatok leadásának határideje, helye

Az ösztöndíj pályázat útján nyerhető el. A pályázatot 2022. november 14. (hétfő) 12.00 óráig kell benyújtani a Neptun Kérvénykezelő felületén.

Az Egyetem a személyes adatok védelméről szóló jogszabályok és szabályzata alapján jár el az adatkezelés során (kre.hu/adatvedelem).

További információkat találhatnak az egyetem honlapján: http://www.kre.hu/portal/index.php/szakkollegiumi-kivalosag-osztondijak.

5. Határidők:

  • A 2022/2023. tanévben a KIDA kiválósági ösztöndíj pályázat Neptun elektronikus kérvénykezelőn történő leadásának határideje: november 14. (hétfő) 12 óra
  • A nyertes pályázók névsorának közzététele: november 21. (hétfő)
  • A 2022/2023. tanévben KIDA kiválósági ösztöndíjban részesülő hallgatók ösztöndíjfizetési listájának megküldése a Gazdasági Főigazgatóság Kontrolling és Neptun Osztály és a Rektori Hivatal Oktatási Igazgatóság részére: november 22. (kedd) 10 óra
  • A 2022/2023. tanévben KIDA kiválósági ösztöndíjban részesülő hallgatók részére megítélt ösztöndíj utalása: 2022. november 25. (péntek)

 

 

Prof. Dr. Trócsányi László Henrik
rektor