Nemzetközi kreditmobilitás

Pályázati felhívás
felsőoktatásban dolgozó oktatók oktatói célú mobilitására
a 2017/18-as tanév őszi félévére

 

A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kara pályázatot hirdet 1 fő részére a Belgrádi Egyetemen (Belgrád, Szerbia), valamint az 1 fő részére az Újvidéki Egyetemen (Novi Sad, Szerbia) oktatási mobilitás céljából a 2017/18-as tanév őszi félévében.

A kiutazás a Nemzetközi Kreditmobilitás (Erasmus+ KA107 mobilitási projektek) keretében valósul meg. A kiutazó oktató összesen 1300 EUR támogatásban részesül, mely 180 EUR útiköltség támogatásból, valamint 160 EUR/nap megélhetési támogatásból áll. Az ösztöndíj időtartama 7 nap, melyből 2 nap utazási nap. Ezen időszak alatt az oktatónak 8 órát kell tanítania.

Pályázhatnak az Anglisztika Intézet oktatói (beleértve a tanár szakos, illetve MID téren aktív kollégákat is). Az Újvidéki Egyetem esetében előnyt jelent amerikanisztika szakterület, míg a Belgrádi Egyetem esetében a Magyar mint Idegen Nyelvvel kapcsolatos bármilyen tevékenység (például Central European Studies csomagban kurzus tartása) előnyt jelent.

A pályázathoz benyújtandók a következő dokumentumok:


A pályázatokat papíralapon kérjük benyújtani az Anglisztika Intézet titkárságára (1146 Budapest, Dózsa György út 25-27. II. em. 210.)
A jelentkezési határidő: 2017. április 24. 16:00 óra
A pályázat végleges eredményéről 2017. április 27-én éjfélig értesítjük a pályázókat.
A pályázattal kapcsolatos további információkért Dr. Nagy Judit nemzetközi dékánhelyetteshez fordulhat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Galéria

Galéria

Névjegy

Névjegy

Reformáció 500

Reformáció 500

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Online tanácsadás

nyelvvizsgaközpont

Youtube