Nemzetközi kreditmobilitás

 

Pályázati felhívás

felsőoktatási hallgatók tanulmányi célú mobilitására a

2016/17-os tanév tavaszi félévére
 

A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kara pályázatot hirdet 1 fő részére a The King’s University-n (Edmonton, Alberta, Canada) eltöltendő egy féléves részképzésre a 2016/17-os tanév tavaszi félévében.

A kiutazás a Nemzetközi Kreditmobilitás (Erasmus+ KA107 mobilitási projektek) keretében valósul meg. A kiutazó hallgató 820 EUR útiköltség támogatásban, valamint 650 EUR/hó ösztöndíjban részesül. A részképzés tanulmányi költségeit a fogadó intézmény fedezi. A fogadó intézmény a hallgató kérése alapján kollégiumi ellátást biztosít, de ennek költsége a hallgatót terheli.

A részképzésben való részvételhez minimálisan B2 szintű angol nyelvtudás és 2016 őszéig legalább két lezárt félév szükséges. A kiutazó hallgatónak továbbá a részképzés teljes ideje alatt aktív hallgatói jogviszonnyal kell rendelkeznie a KRE anglisztika alapszakán.

Pályázhatnak az anglisztika alapszakon (BA) tanuló diákok, akik legalább 2 lezárt félévvel rendelkeznek a kiutazás időpontjáig. Előnyt jelent az észak-amerikai stúdiumok specializáció.

A pályázathoz benyújtandók a következő dokumentumok:
     -    kitöltött pályázati űrlap
     -    egy oldalas angol nyelven írott motivációs levél
     -    az index/ elektronikus index másolata
     -    önéletrajz

A pályázatokat papíralapon kérjük benyújtani az Anglisztika Intézet titkárságára (1146 Budapest, Dózsa György út 25-27. II. em. 210.)

A jelentkezési határidő: 2016. október 19. déli 12:00 óra

A legerősebb pályázatot benyújtó hallgatók közül szóbeli interjú során választjuk ki a nyertes pályázót. A szóbeli interjúkra 2016. október 20-án délután 16:30 órai kezdettel kerül sor az Anglisztika Intézetben a 210-es teremben, erről október 19-én éjfélig értesítjük az érintett hallgatókat.

A pályázat végleges eredményéről 2016. október 25-én értesítjük a pályázókat.

A pályázattal kapcsolatos további információkért Dr. Nagy Judit nemzetközi ügyekért felelős dékáni megbízotthoz fordulhat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Pályázati űrlap

Következő események


Összes esemény

Reformáció 500

Reformáció 500

Blog

Blog

Galéria


Galéria

Galéria

 

Sport a Károlin


Nguyen Anasztázia
Gór-Nagy Miklós
Szilágyi Áron
Szabó Gabriella
Deáki Dóra
Szepesi Bertold
Telegdy Ádám
Beviz Barnabás

Nyelvvizsgaközpont

Online tanácsadás

Online tanácsadás

Youtube