Önkéntesség

 

Önkéntesség a Károlin
 
A Károli Gáspár Református Egyetem kiemelt figyelmet fordít egyházi és világi szervezetek önkéntes szolgálatának megerősítésében, ahol az önkéntesség különféle formáit szervezett keretek között az ország számos pontján kipróbálhatják az Egyetem hallgatói és oktatói. Az Egyetem széleskörű együttműködés keretében várja egyéni és csoportos formában azok szolgálatát, akik a társadalmi felelősségvállalás jegyében egy közösségi ügyet támogatnak a legkülönbözőbb társadalmi és kulturális integrációs projektekben, sérült és egészséges közösségekben, hátrányos helyzetű, kisebbségben élő és szociálisan rászoruló csoportok számára. 
 
Egyetemi önkéntes programunk célja, az értékteremtés, közösségformálás, kapcsolatépítés, munkatapasztalatok szerzése, új készségek tanulása és fejlesztése és más kultúrák megismerése. 
 
A Károli Gáspár Ösztöndíj pályázat feltételrendszerében az aktív közösségi tevékenységet végző hallgatókat külön értékeli. 
Az önkéntes programokról további információ található az alábbi oldalakon: www.kre.hu/Károli Gáspár Ösztöndíj és a Facebookon. 

Önkéntes munka regisztrációs felület 2016/2017. I. őszi félév

Önkéntes munkalehetőségek listája 2016/2017 tanév őszi félév

Reformáció 500

Reformáció 500

Online tanácsadás

Online tanácsadás

Nyelvvizsgaközpont

 

Sport a Károlin


Nguyen Anasztázia
Gór-Nagy Miklós
Szilágyi Áron
Szabó Gabriella
Deáki Dóra
Szepesi Bertold
Telegdy Ádám
Beviz Barnabás

Youtube