Felsőoktatási szakképzés

A felsőoktatási szakképzések 2013. szeptembertől jelentek meg a felsőoktatási intézmények képzési kínálatában.

Felsőfokú oklevél 2 év alatt

2 éves, felsőfokú végzettséget (oklevelet) adó képzések, amik 3 elméleti és gyakorlati képzést adó félévből, illetve 1 szakmai gyakorlati félévből állnak.

Az alapképzésre jelentkezésnél a már elvégzett felsőoktatási szakképzésért többletpont kapható.

3 félév beszámítható az alapképzésbe

Szakirányú alapképzési szakon történő továbbtanulás esetén pedig 3 félévet beszámítanak az alapképzésbe, így az alapképzési szakon folytatott tanulmányok rövidebb idő alatt befejezhetőek.

Felsőoktatási szakképzéseink:

KRE-ÁJK

 

Az egyes szakokhoz kapcsolódó önköltségek összegéről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat a szakot indító Kar kiválasztását követően.

 

Figyelem!

A Bölcsészettudományi Kar 7 mesterképzési szakja, valamint a Tanítóképző Főiskolai Kar 3 alapképzési szakja esetén az önköltség emelése vált szükségessé. A www.felvi.hu oldalon jelenleg megtalálható minden önköltségi díj érvényes, az emelést már tartalmazza.

Indoklás: Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatási Hivatal 2015. december 15-ei tájékoztatása alapján a 2016. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban az Egyetem által meghirdetendő világi felsőoktatási szakképzések, alapképzések, osztatlan képzések, mesterképzések esetén az önköltségnek legalább a felsőoktatási intézmények képzési, tudományos célú és fenntartói normatíva alapján történő finanszírozásáról szóló 50/2008. (III. 14.) Korm. rendelet 2. számú mellékletében meghatározott éves képzési költségkeret 50%-át el kell érnie.

Galéria

Galéria

Névjegy

Névjegy

Reformáció 500

Reformáció 500

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Online tanácsadás

nyelvvizsgaközpont

Youtube