Alapképzési szakok

KRE-ÁJK

 

KRE-BTK

 

KRE-TFK

 

Határon túli kihelyezett alapképzések

  • tanító (Marosvásárhely, Románia)
  • kántor (Marosvásárhely, Románia)

 

Az egyes szakokhoz kapcsolódó önköltségek összegéről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat a szakot indító Kar kiválasztását követően.

Alapképzési szakok munkarend és finanszírozási forma szerint

A KRE alapképzésein elérhetőek állami ösztöndíjas helyek. Azok a hallgatók, akik önköltséges képzésre nyertek felvételt és 1. helyen a KRE-t jelölték meg, Károli Ösztöndíjra pályázhatnak.

 

Figyelem!

A Bölcsészettudományi Kar 7 mesterképzési szakja, valamint a Tanítóképző Főiskolai Kar 3 alapképzési szakja esetén az önköltség emelése vált szükségessé. A www.felvi.hu oldalon jelenleg megtalálható minden önköltségi díj érvényes, az emelést már tartalmazza.

Indoklás: Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatási Hivatal 2015. december 15-ei tájékoztatása alapján a 2016. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban az Egyetem által meghirdetendő világi felsőoktatási szakképzések, alapképzések, osztatlan képzések, mesterképzések esetén az önköltségnek legalább a felsőoktatási intézmények képzési, tudományos célú és fenntartói normatíva alapján történő finanszírozásáról szóló 50/2008. (III. 14.) Korm. rendelet 2. számú mellékletében meghatározott éves képzési költségkeret 50%-át el kell érnie.

Galéria

Galéria

Névjegy

Névjegy

Reformáció 500

Reformáció 500

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Online tanácsadás

nyelvvizsgaközpont

Youtube