Reformátusok Szárszói Konferenciája

Augusztus 22-25. között immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Reformátusok Szárszói Konferenciája, amelynek témája: Keresztyéndemokrácia?! Összeegyeztethetőek-e a modern világgal a demokratikus és keresztyén értékek?

A konferencia helyszínéül idén is a balatonszárszói Soli Deo Gloria Családi Hotel és Konferencia-központ szolgál. Az eddig megszokottól eltérően alakul a konferencia programja: a konferencia napjai közös áhítattal kezdődnek, majd egy nyitóelőadással/beszélgetéssel folytatódnak. Utána három különböző, de egy időben zajló kerekasztal-beszélgetés közül választhatnak majd a résztvevők, melyek a konferenciaközpont területén, de más-más termekben lesznek megtartva. Délutánonként szintén három kerekasztal-beszélgetés közül választhatjuk ki majd a nekünk tetszőt. Idén sem maradnak el a már megszokott fakultatív programok (pl.: zenei alkalmak, filmvetítés, “Álmom az Isten” verses-zenés est). A rendezvény utolsó napján, vasárnap délelőtt pedig a hagyományoknak megfelelően a résztvevők egy közös, záró istentiszteleten lehetnek lelki közösségben.

A konferenciára való jelentkezés határideje: 2019. július 31.

Figyelem! Egy e-mail címmel és egy regisztrációval csak egyetlen ember regisztrálhat, minden résztvevőnek külön felhasználói fiókot kell létrehoznia. Regisztrációra az alábbi linken van lehetőség.

Regisztráció: A Reformátusok Szárszói Konferenciáján 16 éven felüliek vehetnek részt. A rendezvény nyitott, azonban minden résztvevő számára egyéni, előzetes regisztrációhoz kötött. A konferencián a szállást és az étkezést – a helyszín korlátai miatt – 350 fő számára tudjuk biztosítani. A programra történő jelentkezéssel minden résztvevő elfogadja, hogy a határidő után történő módosítási kérést a szervezőknek nem áll módjában figyelembe venni és ilyen esetben az adományt sem lehetséges visszatéríteni.
További információ az alábbi linkre kattintva érhető el.

Az esemény plakátja itt érhető el.

 

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések