Vizes VB – Jelentkezz Te is Önkéntesnek!

A 17. FINA Világbajnokságnak és FINA Masters Világbajnokságnak Budapest és Balatonfüred ad otthont 2017 júliusában és augusztusában. A FINA 208 tagországának közel 2500 versenyzője vesz részt az eseményen, ahová több tízezer szurkolót várnak a szervezők. A világ harmadik legnagyobb sporteseményét a televíziók előtt várhatóan hat milliárd ember követi majd. Hatalmas lehetőség ez Magyarországnak és a kiváló sportolóinknak.

A rendezvény szervezésével, a vendégek fogadásával és ellátásával kapcsolatos feladatok végrehajtását a szervező bizottság önkéntesek bevonásával és közreműködésével valósítja meg. A több mint 3000 önkéntes a két esemény (FINA Világbajnokság, FINA Masters Világbajnokság) hat sportága (úszás, vízilabda, szinkronúszás, műugrás, óriás toronyugrás és nyíltvízi úszás) és több mint 20 feladat-területe közül választhat jelentkezése során.

A csatlakozás feltételeiről további információk, valamint a jelentkezési lap a következő linken érhető el:  Önkéntesek: FINA Világbajnokság 2017 

Minden idők legnagyobb magyarországi sporteseménye kivételes lehetőséget biztosít azok számára, akik önkéntesnek jelentkeznek. Az életre szóló élményeken, új baráti kapcsolatokon és nemzetközi közeg adta lehetőségeken kívül, olyan gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek hallgatóink is, melyeket jövőbeni szakmai előmenetelük során hasznosíthatnak, sőt referenciaként is felhasználhatnak. Ezért önkéntes közreműködésre bátorítunk minden hallgatót, de legfőképpen azokat, aki átérzik a feladat nagyságát, és úgy gondolják, hogy hazánkat képviselve a maguk tudásával és szorgalmával, jó „csapatjátékosként” ennek a hatalmas közös vállalásnak részesévé tudnak válni.

Tájékozódás a rendezvényről www.fina-budapest2017.com/hu, Facebook-on, Twitter-en és Instagram-on lehetséges.

Sportolók az önkéntesekért: Kapás Boglárka, Kormos Villő, Kenderesi Tamás, Szűcs Gabriella, Riemer Alexandra és Lokovszky Sarolta

Galéria

Galéria

 

Tudomány, kutatás

Gyakornoki program

Gyakornoki program

Névjegy

Névjegy

 

Napi biztatás

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések

Youtube