HR-konferencia és Z-generációs állásbörze

 

Egyetemünk, a Gábor Dénes Főiskola, a Kodolányi János Főiskola, az Óbudai Egyetem és a Zsigmond Király Főiskola támogatásával valósulhatott meg a „PannonDiák HR-konferencia és Z-generációs állásbörze” 2016. április 14-én a Gábor Dénes Főiskola földszintjén.
 
A konferencia és állásbörze célja, hogy a felnövekvő generációk képviselői, a jelenleg felsőoktatásban hallgatók és a humán erőforrással foglalkozó vezetők, szakértők az üzleti élet döntéshozói egy közös platformon találkozhassanak. A szakmai konferencián nemcsak dunántúli, budapesti vagy országos hatáskörű cégek érkeztek standjaikkal, hanem olyan előadásokat is hallhattak a résztvevők, melyek a pályakezdés, pályaválasztás témakörét is érintették.
 
Az első előadást Garamvölgyiné Gáspár Andrea tartotta, az Oktatási Hivatal képviseletében a hallgatói szerződés jogi hátteréről és a duális képzésről. 
Második előadás témája a kapunyitás, az ekkor kialakuló pánik, az önbizalom, az önértékelés, melyekről Dr. Hevesi Kriszta egészségfejlesztő szakpszichológus beszélt a nagyelőadóban. Ahogy ez elhangzott, sokan képesek arra, hogy egy bizonyos életszakaszig minden energiájukat összpontosítsák, majd a váltás során nem tudják, mit kellene tenniük. 
A pszichológiai előadás után Katona Gábor ismertette a különböző generációk jellemzőit, a munka világában hasznosítható készségeket és a generációs feszültségeket. 
 
Az előadásokkal párhuzamosan a cégek képviselői fogadták az érdeklődőket, emellett próba AC, jogi tanácsadás, próbainterjú magyar és angol nyelven, és grafológus is elérhető volt a rendezvényen.

 

Következő események


Galéria

Galéria

 

Tudomány, kutatás

Gyakornoki program

Gyakornoki program

Névjegy

Névjegy

 

Napi biztatás

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések

Youtube