Tájékoztató a BTK diplomaosztó ünnepélyről

Tisztelt Végzős Hallgatók!

 Idén 2010. szeptember 25-én (szombaton) lesz a diplomaosztó ünnepség külön a BA képzésben résztvevő, és  külön a kifutó kredites képzésben valamint az MA képzésben résztvevő végzős hallgatóknak. A diplomaosztó menetét és az ezzel kapcsolatos teendőket a következőkben ismertetem:

Helyszín: Kálvin Téri Református Templom, 1091, Budapest, Kálvin tér 7.

Időpont:
• BA képzés végzős hallgatóinak:
9.00.: Gyülekező és próba (a megjelenés kötelező azoknak, akik oklevelüket az ünnepélyes átadón szeretnék átvenni)
10.00.: Ünnepély kezdete 

A meghívott vendégek 10 perccel az ünnepség kezdete előtt foglalhatják el helyeiket a templomban. Ezúton kérem, hogy az ünnepség befejeztével minél hamarabb tegyék szabaddá a helyszínt, mivel a 12.00-kor kezdődik a kredites diplomázók próbája és átadó ünnepélye.

• Kredites képzés és MA képzés végzős hallgatóinak:
12.00.: Gyülekező és próba (a megjelenés kötelező azoknak, akik oklevelüket az ünnepélyes átadón szeretnék átvenni)
13.00.: Ünnepély kezdete 

A meghívott vendégek 10 perccel az ünnepség kezdete előtt foglalhatják el helyeiket a templomban.

Öltözék
Kérjük, hogy a délelőtti BA képzésben résztvevők átadóünnepélyén az oklevelet átvevő hallgatók alkalomhoz illő öltözetben, sötét öltönyben illetve kosztümben jelenjenek meg. A BA képzés hallgatói nem kölcsönöznek talárt, így ezen ünnepségnek számukra nincs anyagi vonzata.

A kifutó képzésben és az MA képzésben résztvevő végzős hallgatók talárban veszik át diplomájukat, melyek méret szerinti kiválasztása és átvétele személyesen, a diplomaosztó előtti héten történik. A talárpróba és azok átvételének pontos helye és ideje:

• 2010. szeptember 21. (kedd): 10.00 – 12.00. óráig a Reviczky utcai épület Pinceklubjában
és
• 2010. szeptember 23. (csütörtök): 14.00 – 16.00. óráig a Reviczky utcai épület Pinceklubjában

A talárok 8000 Ft letéti összeggel vehetők át, melyből 3000 Ft a talár használati díja, így a talár visszaszolgáltatásával a hallgatók 5000 Ft-ot visszakapnak. Ezért kérjük a diplomázó hallgatókat, hogy a diplomaosztó helyszínén közvetlenül az ünnepély után váltsák vissza talárjaikat. Ennek elmulasztása esetén az egyetemnek nem áll módjában visszafizetni a letéti díjat.

Meghívók átvétele
Minden végzős hallgató fejenként 2db meghívót vehet át a diplomaosztóra. A BA-s végzős hallgatók a Hallgatói Önkormányzatban vehetik át meghívójukat szeptember 20-tól, míg a kredites kifutós hallgatók talárjuk átvételekor a meghívójukat is megkapják.

További fontos információk:

KORÁBBAN ZÁRÓVIZSGÁZÓK FIGYELEM!
A diplomaosztó névsorába automatikusan azok a hallgatók kerültek, akik idén, a második félévben tettek záróvizsgát. Aki korábban (tehát nem a 2009/2010. tanév tavaszi félévében) tett záróvizsgát, és a 2010. szeptember 25-i diplomaosztón szeretné átvenni a diplomáját, az külön jelezze részvételi szándékát a Tanulmányi Osztályon és a Dékánhelyettesi Titkárságon egyaránt. Jelentkezni az első talárátvételi időpontig lehet.

2 DB PAPÍRALAPÚ MEGHÍVÓ
Az átvehető 2 db papíralapú meghívó csupán formális jellegű, nem feltétele az ünnepségen való részvételnek, így a meghívottak létszámát sem korlátozza. Arra azonban megkérjük kedves végzőseinket, hogy a vendégeik meghívásakor vegyék figyelembe a Kálvin Téri Templom befogadóképességét.

Prof. Dr. Szabó András
dékán


Következő események
Napi biztatás

Napi biztatás

Közösségi Média

Közösségi média

Youtube

Youtube

Károli Podcast

Károli Podcast

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

Galéria

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések