Lélekképző 2013.

Mikor a pszichológiát választottad hivatásodnak, felmerült benned a kérdés, milyen lépcsőfokok szükségesek ehhez? Tudtad-e, hogy az egyetem elvégzése után szakpszichológusi és pszichoterápiás képzettséggel, valamint adott módszerspecifikus gyakorlattal tudsz majd hivatalosan terápiát folytatni? Tisztában voltál-e azzal, mennyi módszer közül választhatsz, és hogy az egyes módszerek milyen előképzettséget, önismereti sajátélményt várnak Tőled?

A Károli Gáspár Református Egyetem hallgatói köre, a KAPSZLI minden évben megrendezi „Lélekképző” nevű ingyenes programsorozatát. A rendezvény célja, hogy rendet teremtsen a folyamatosan változó követelményrendszerek káoszában, iránytűt adjon a majdani segítők kezébe, mindamellett, hogy a pszichoterápiás gyakorlat majdnem minden ágával megismerteti a látogatót.

A két napos esemény lehetőséget biztosít a hazai pszichológiai képzőhelyekkel való megismerkedésre pszichológushallgatók, pályakezdő pszichológusok és mindazok számára, akik a segítő szakma iránt érdeklődnek.

Megismerheted a főbb módszerek szemléleti keretét, a képzőhelyek követelményeit, a képzések árát és nem utolsó sorban azt is, hogy a viselkedéselemzői képesítés mire ad Neked jogosítványt.

Dátum: 2013. november 29. (péntek), 13:00-20:00

2013. november 30. (szombat), 10:00-18:00

Helyszín: a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kar Díszterme, 1088 Budapest, Reviczky utca 4/c., I. em.

A rendezvény INGYENES!

A program innen letölthető!

Szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt!

KAPSZLI-stáb

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések