20 éves a Mentálhigiénés képzés a Károlin

A Pszichológiai Intézet Pszichológiai Továbbképző Központjában immár két évtizede folyik a hallgatók képzése a Mentálhigiénés segítő szakirányú továbbképzési szakon. A képzési programnak Budapesten kívül Illyefalván, Léván, Beregszászon és Szabadkán is vannak évfolyamai.

A szakirányú továbbképzés célja a térség magyarlakta területeire kiterjedő, átfogó lelki segítő hálózat, illetve mentálhigiénés szakmai közösség kiépítése. A képzési program a különböző életvezetési – kapcsolati – egészségmagatartási nehézségekkel küzdő (de egészséges!) személyek mentálhigiénés támogatására, valamint a lelki egészséget előmozdító közösségi alapú programok tervezésére és megvalósítására készíti fel a résztvevőket.

A mentálhigiénés ünnepi rendezvényre június 16-án 15 órától kerül sor Pszichológiai Továbbképző Központ (Budapest, Bécsi út 324, 1037), 504. termében. Az ünnepi köszöntők mellett Bagdy Emőke professzor asszony, Grezsa Ferenc címzetes egyetemi tanár és Takács Péter egyetemi tanársegéd előadását is meghallgathatják a résztvevők. Az egykori és jelenlegi kollégák köszöntése mellett a rendezvényen egyetemünk több mint 100 határon túli (erdélyi, kárpátaljai, felvidéki, délvidéki) végzős hallgatója is részt vesz.

Június 17-én 10 órától istentisztelet és mentálhigiénés szakmai nappal zárul az ünnepi rendezvény a Pesterzsébet-Szabótelepi Református Egyházközség Összetartozás templomában. A rendezvény részletes programja itt olvasható.

 

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések