Hallgatói kvízest a Károli 30 emlékév keretében

A Károli Gáspár Református Egyetem alapításának 30. évfordulójához kapcsolódóan, a Károli 30 emlékév keretében a Közkapcsolati és Kommunikációs Igazgatóság kezdeményezésére tegnap este Hallgatói kvízestet szervezett az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat.

A jó hangulatú estét Szalai Benedek, az EHÖK elnöke és Prof. Dr. Balla Péter hitéleti rektorhelyettes nyitotta meg, majd Káposztás Gábor, a Károli Egyetemi Lelkészség vezető egyetemi lelkésze szólt az egybegyűltekhez. Mindannyian örömüket fejezték ki, hogy az elmúlt évek elszigeteltsége után végre ismét összegyűlhettek a fiatalok.

Az ÁJK, BTK, GESZK és HTK hallgatói 5 csapatban, 2 fordulóban versenyeztek. A 10 fős csapatok a kvíz során többféle témakörben mérték össze tudásukat: a 30 éves Károli-egyetemre vonatkozó kérdések mellett többek között földrajzi, kémiai, történelmi és általános műveltségi kérdésekben is próbára tették ismereteiket. A fordulók között Majercsik Lili és Dimák Patrik jazz számokkal szórakoztatta a közönséget.

A megmérettetés során ezúttal a Hittudományi Kar csapata bizonyult a legjobbnak, a jogászok 2. számú csapata került a képzeletbeli dobogó második fokára, a 3. helyezett a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar csapata lett. A nyertesek értékes nyereményekkel gazdagodhattak, például könyvutalványt vihettek haza. A részt vevő csapatok a Margitszigeti Színházba szóló, belépőjegyre váltható utalványokat kaptak.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!

 

A rendezvényről készült teljes képgaléria ide kattintva megtekinthető.

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések