Állami kitüntetések nemzeti ünnepünk alkalmából

Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter, Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkára és Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár állami elismeréseket adott át az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából a Pesti Vigadóban március 14-én.

A Károli Gáspár Református Egyetem munkatársai közül Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült:

Dr. Pődör Dóra, a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara Anglisztika Intézetének intézetvezető-helyettese, Angol Nyelvészeti Tanszékének egyetemi docense.

Pődör Dóra 2013-tól a Kari Minőségbiztosítási Bizottság elnöke, kari minőségbiztosítási vezető. 2013. március 1-től 2016. szeptemberig minőségbiztosítási és akkreditációs ügyekért felelős dékánhelyettes; 2016 októberétől 2022. augusztus 31-ig oktatási és minőségbiztosítási dékánhelyettes. Munkáját sok éve kiemelkedő odaadással és precizitással végzi. 2019-ben Károli Emlékérem kitüntetésben részesült. 

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a kormányfő előterjesztésére a köztársasági elnök által adományozott kitüntetéseket adott át Budapesten.

Intézményünk részéről Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült:

Gál László, a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar igazgatási és oktatásszervezési kari igazgatója. 

Gál László 2006 óta a Károli Gáspár Református Egyetem munkavállalója, 2018 elejétől a Bölcsészettudományi Kar kari igazgatójaként tevékenykedik.

Oktatásszervezési és -irányítási tevékenysége keretében jelentősen hozzájárult az egyetemi szabályzatok elkészítéséhez, az elektronikus órarend bevezetéséhez, valamint egyetemi bizottságok tagjaként egyéb megbízásokat is vállalt. Szakmai munkáját igényesség, precizitás, megbízhatóság jellemzi. A rá bízott feladatokat mindig a legnagyobb gondossággal végzi, rendszer­szemléletű hozzáállása az adminisztráció vezetésében elengedhetetlen. Lelkiismeretes, alapos munkájára nemcsak az egyetem vezetősége, hanem az oktatók is mindig számíthatnak. A Károli Egyetem Díszoklevelét két alkalommal, 2011-ben és 2017-ben is megkapta.


Fotó: Miniszterelnökség/Botár Gergely 

 

Az elismeréshez szívből gratulálunk!

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések