Együttműködési megállapodást kötött egyetemünk a Gránit Bankkal

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Károli Gáspár Református Egyetem és a Gránit Bank Zrt. A megállapodást egyetemünk részéről Trócsányi László rektor, a Gránit Bank részéről Hegedüs Éva elnök-vezérigazgató és Lehóczky Zoltán elnöki tanácsadó írta alá a Károlyi-Csekonics-palotában február 27-én. Az együttműködési megállapodás aláírásán Szuchy Róbert oktatási rektorhelyettes is jelen volt.

A Károli Gáspár Református Egyetem bölcsészettudományi, egészségtudományi, gazdaságtudományi, hitéleti, jogtudományi, pedagógus és társadalomtudományi képzéseket folytat öt karon, emellett olyan oktatási keretrendszer kialakítására törekszik, ahol az akadémiai területeken kívüli iparági és intézményi kapcsolatok, az üzleti életből származó valós inputok is megjelennek.

A Gránit Bankkal történt megállapodás keretében a bank szakmai gyakornoki helyeket biztosít a hallgatóknak, valamint előadások formájában pénzügyi edukációs tevékenységet is folytat a hallgatók körében. Az edukációs folyamat keretében szeretné a hallgatókat olyan banki pályázatokba, tesztelésekbe is bevonni, amelyek célja, hogy a fiatalok az innovációs folyamatokban is részt vegyenek. A bank célja továbbá egy olyan oktatási innovációs alapítvány létrehozása, amely a felsőoktatási hallgatók képességfejlesztését is segítené a pénzügyi digitalizáció és innováció területén.

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések