Egyetemünk szervezi a 36. OTDK Humán Tudományi Szekciót

2015 tavaszán a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kara rendezte a 32. OTDK Társadalomtudományi Szekcióját. A hagyományt folytatva, egyetemünk fennállásának 30 éves évfordulóján, az ünnepélyes programsorozat egyik kiemelkedő eseményeként a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar 2023. április 12–14. között ismét OTDK-t rendez, ezúttal a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Humán Tudományi Szekcióját. A rendezvény célja, hogy fóruma legyen a legkiválóbb egyetemisták és főiskolások tudományos eredményei bemutatásának, és támogassa a tehetséges hallgatókat, mestereiket, konzulenseiket, illetve segítséget adjon a kutatómunkában való további elmélyüléshez, a szakmai tudományos pálya elindításához.

A konferencia a bölcsészettudományok iránt érdeklődő tehetséges középiskolai diákokat is szeretné megszólítani: lehetővé szeretnénk tenni számukra, hogy egy irodalmi vagy egy történelmi téma vonatkozásában önálló kutatómunka során szerzett ismereteikről vizuális-szöveges formában, posztereken adjanak számot. A legjobb, leginkább kreatív posztereket  – ahogyan a felsőoktatási intézmények hallgatóinak minősített pályamunkáit is –  jutalomban részesítjük. A poszterszekció felhívását ide kattintva olvashatják.

Az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Humán Tudományi Szekciójáról bővebben a szekció honlapján, ide kattintva olvashatnak.

Kövessen minket a szekció hivatalos Facebook-oldalán is: https://www.facebook.com/HOTDK2023

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések