Vissza a gyökerekhez a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogrammal!

A Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramot Magyarország Kormánya azok számára alapította, akik az Európai Unión, Szerbián és Kárpátalján kívüli magyar diaszpórában élnek és magyarországi felsőoktatási intézményben szeretnének tanulmányokat folytatni annak érdekében, hogy erősítsék személyes, szakmai, valamint kulturális kapcsolataikat Magyarországgal. 

A Károli Gáspár Református Egyetem 7 angol nyelvű képzéseséből lehet választani BA, MA és doktori szinten. Az ösztöndíj oklevelet adó teljes képzések, valamint végzettséget nem adó tanulmányok esetén is igénybe vehető, beleértve az egy vagy két szemeszter hosszú részképzést is. Az ösztöndíj fedezi az elérhető képzések tandíját, az egészségügyi biztosítást, valamint igénylés esetén a havi ösztöndíjat és lakhatási, illetve utazási hozzájárulást. 

A Károlin az alábbi képzési programokra lehet jelentkezni az ösztöndíjprogram keretében: BA in Psychology, MA in English Studies, MA in Deutsche Sprache, Literatur und Kultur, PhD in Law and Political Siences, PhD in Theology (English, German). 

Jelentkezésedet a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra 2023. január 31-ig adhatod le. További információért látogass el a www.diasporascholarship.hu oldalra!