Károlis siker az egyetemi strandröplabda versenysorozatban

A KRE strandröplabda versenysorozat 4. fordulója szombaton került megrendezésre a Lupa Beachen. A megmérettetésen a Károlin kívül több egyetem is képviseltette magát, köztük a BME, az ELTE, a Pázmány, a SOTE és a Corvinus is. Sajnos a nőknél sérülés miatt történt egy visszalépés, férfi kategóriában teljes mezőnnyel, 6 csapattal vághattak neki a mérkőzéseknek.

Női kategóriában az első helyen a károlis Hideg Sára - Papp Lujza páros végzett, a férfiaknál pedig a SOTE duója, Hevesi Krisztián és Szakács Szabolcs szerezte meg az aranyérmet.

Két-két pályán zajlottak a mérkőzések, így nem voltak hosszú szünetek az egyes megmérettetések között. Eleinte a versenyzőknek szokatlan volt az erős nap és a szél, de a keresztjátékoknál és a döntőknél már nem okozott problémát. A verseny nagyban hozzájárult a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságra való felkészüléshez, ami július 14-15. között lesz, ahol a Károli-egyetem három női párossal is indul.

A mostani fordulón a győztes párosok egy-egy Mikasa VLS300 versenylabdát nyertek, a dobogós helyezettek pedig Biotech USA ajándékcsomagokat, a további résztvevők pedig KRE-s ajándékcsomagokkal lettek gazdagabbak.

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések