Nagy érdeklődés övezte a Károli Könyveket a 93. Ünnepi Könyvhéten

2022. június 9–12. között széles kínálattal, könyvheti újdonságokkal, 25%-os kedvezményes könyvvásárral és író-olvasó találkozókkal, dedikálási lehetőséggel várta a 93. Ünnepi Könyvhéten a L'Harmattan Kiadó és a Károli Könyvműhely pavilonja az érdeklődőket. Prof. Dr. Sepsi Enikő, a Könyvműhely létrehozója, a Károli Könyvek sorozatszerkesztője szervezésében az ünnepi könyvhétre megjelent kötetek mellett a Károli Könyvek sorozat korábbi kiadványait is megtalálhatták az érdeklődők a standon, s így a 2011 óta működő Károli Könyvműhely számos témában megjelent kötetével ismerkedhettek meg a kilátogatók.

Prof. Dr. Trócsányi László rektor az ünnepi könyvhét kapcsán elmondta, hogy „a könyv ünnepe mindannyiunk ünnepe, az egyetem működésének és szellemiségének is a könyv az alapja. Intézményünk fennállásának harminc éve alatt a Károli Könyvek sorozat számos kiadvánnyal jelentkezett már a különböző tudományterületekről, melyek azóta is hozzájárulnak az oktatás színvonalának emeléséhez és a tudományos élet gazdagításához".

A 93. Ünnepi Könyvhéten az alábbi új, frissen megjelent Károli Könyvekkel és szerzőikkel találkozhattunk, illetve dedikáltathattuk példányainkat:

  • Birher Nándor: Értékalapú (köz)igazgatás, 2021. (Monográfia)
  • Domokos Johanna (szerk.) – Gyukics Gábor (ford.): Viselnéd a szemem. Kortárs amerikai költészet és próza, 2021. (Műfordítás, forrás)
  • Dupcsik Csaba: A magyar szociológiai gondolkodás története 1990-ig, 2022. (Monográfia)
  • Sepsi Enikő – Maczák Ibolya (szerk.): Pilinszky János színházi és filmes víziója ma, 2022. (Tanulmánykötet)
  • Szontagh Pál: Miért (nem) leszek pedagógus?, 2021. (Monográfia)


 

A Károli Könyvek sorozatról bővebben ide kattintva olvashatnak.

A Károli Könyvműhely születéséről Prof. Dr. Sepsi Enikő, a Könyvműhely létrehozója és a Károli Könyvek sorozatszerkesztője mesélt egy korábbi interjúnkban:

https://portal.kre.hu/index.php/neptun-ugyintezo/2-uncategorised/1810-a-karoli-konyvmuhely-szuletese.html

 

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések