Pályázati felhívás TDK dolgozat megírására

A Dr. Kováts J. István Alapítvány kuratóriuma pályázatot hirdet a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának teológus, teológus-lelkész és vallástanár hallgatói részére szabadon választott teológiai témában benyújtandó Tudományos Diákköri (TDK) dolgozat; illetve a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatói számára a reformátussághoz kapcsolódó Tudományos Diákköri (TDK) dolgozat megírására. 

A beadott pályaműnek meg kell felelnie az aktuális OTDK (Országos Tudományos Diákköri Tanács) pályaművek formai kritériumainak és be kell adni a soron következő kari Tudományos Diákköri Konferenciára (TDK). 

Beadási határidő: 2022. november 15. 

Nyertes pályaművek: 

I. helyezett: 100.000 Ft
II. helyezett: 75.000 Ft
III. helyezett: 50.000 Ft

További információk és témajavaslatok kaphatók a kuratórium tagjaitól: Czentnár Simon (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), Lányi Gábor (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), Pataki András (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), Péntek Dániel (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.); ÁJK-s összekötő: Köbel Szilvia (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A kuratórium fenntartja a jogot, hogy nem hirdet ki nyertes pályázatot.

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések