Megjelent a Károli Magazin legfrissebb száma!

A Károli Gáspár Református Egyetem hivatalos hallgatói folyóiratának legfrissebb, őszi száma online formában már olvasható, hamarosan pedig kari épületeink közösségi tereiben is elérhető lesz!

Ízelítő a tartalomból:

  • A 2021/2022. évi tanév újdonsült hallgatóit köszönti Prof. Dr. Czine Ágnes rektori feladatokkal megbízott rektorhelyettes
  • Oktatói névjegy rovatunkban ezúttal Dr. Tóth Etelkával, a Pedagógiai Kar dékánhelyettesével, a Pedagógusképző Intézet főiskolai docensével beszélgettünk: 40 éves pályafutása kapcsán többek között a pedagógiai pálya iránt érzett töretlen lelkesedéséről, külföldi élményeiről, valamint a tehetséggondozás fontosságáról is mesél.
  • Augusztus 30-án nem csak új kötettel jelentkezett, de visszaült az iskolapadba is: Simon Márton költő japanológia mesterszakon folytatja tanulmányait a Károlin, így Hallgatói portré rovatunkban ezúttal vele beszélgettünk.
  • Nyáron együtt szurkoltunk károlis olimpikonjainkért, akiket a tokiói eredményeikről, tapasztalataikról kérdeztünk – az AkiKRE büszkék vagyunk rovatban most ők szólalnak meg.
  • Bemutatkoznak a Hallgatói Önkormányzatok elnökei, valamint összeszedtük azokat a hallgatói szolgáltatásokat, melyek segítséget nyújthatnak tanulmányi, magánéleti, illetve hitéleti kérdésekben hallgatóinknak.
  • Az utazni vágyók és a világot, a különböző kultúrákat jobban megismerni szándékozók figyelmébe ajánljuk a KRE Buddy-programról szóló tapasztalatokat, valamint #KREverywhere rovatunkban elrepülhetünk közelebbi és távolabbi országokba különböző egyetemistáknak szóló programok segítségével.

 

Állandó rovataink mellett további érdekes, figyelemfelkeltő és aktuális témákra is felhívjuk a figyelmet őszi számunkban.

A magazin online formában itt olvasható, illetve kiadványaink között is megtalálható a honlapon:

 

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések