Egyetemünk a Csillagponton

Július 27-én kezdetét vette a Kárpát-medence legnagyobb református fesztiválja, a Csillagpont. Az idei rendezvény a SzabadON címet viseli. A Debreceni Egyetem Agrártudományi campusán a Csillagpont ezért a szabadságot ünnepli – pszichológiai témájú előadásokkal, érzékenyítő játékokkal, sportprogramokkal egyaránt készülnek a szervezők, de természetesen szó lesz a rendezvényre hivatalos korosztályt (14-35 év közöttiek) foglalkoztató más kérdésekről is: párkeresésről, pályaválasztásról vagy éppen a klímaszorongásról.

A találkozón a Károli Gáspár Református Egyetem is részt vesz: július 28-tól a Lehetőségek Piacán intézményünk standja is megtalálható, de az Egyház és Társadalom Kutatóintézet több műhelye is képviselteti magát a rendezvényen.

A Lehetőségek Piacán Egyetemünk képzéskínálatával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, illetve egy károlis kvízjáték keretében apróbb ajándékokat is kaphatnak a helyesen válaszolók. A standon a korábban is nagy sikert aratott Amit ma megtehetsz tábláról különböző vállalásokat választhatunk, melyekkel önmagunk, közösségünk vagy világunk felé szolgálhatunk. A Károli standján ezenkívül egy-egy bátorító, útravaló igét is húzhatnak az arra járók.

A Lehetőségek Piaca 13-19 óra között várja az érdeklődőket. A programokról bővebb információt itt olvashatnak: csillagpont.reformatus.hu