Nagyköveti látogatás a Károlyi-Csekonics-palotában

Dr. habil. Czine Ágnes, Rektori Feladatokkal Megbízott Rektorhelyettes Asszony meghívására 2021. július 2-án Spanyolország, Libanon, India és Japán budapesti nagykövetei tettek látogatást a Károlyi-Csekonics-palotában.

A rektori és dékáni köszöntőt követően Őexc. Anunciada Fernández de Córdova Úrhölgy, Joanna Azzi Úrhölgy, Kumar Tuhin Úr és Masato Otaka Úr számára bemutatásra kerültek az Egyetem és a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar története és nemzetközi kapcsolatai. A szakmai megbeszélés során a nagykövetek ismertették országaik aktuális gazdasági és oktatási trendjeit, kihívásait. A megbeszélés célja az volt, hogy az Egyetem minél szélesebb körű oktatási és tudományos együttműködési lehetőségeket alakítson ki az érintett országok egyetemeivel. A program zárásaként a delegáció tagjai megtekintették a Károlyi-Csekonics-palotát.

A Károli Gáspár Református Egyetem célja, hogy fenntartsa és erősítse az eddigi kiváló oktatási és tudományos nemzetközi kapcsolatait a nagykövetségek által képviselt országokkal.