Pro Scientia Aranyéremben részesült hallgatónk

Pro Scientia aranyérem kitüntetésben részesült Gergely Bence, a BTK végzett pszichológia alapszakos hallgatója (jelenleg a University of Amsterdam Research Master of Psychology képzés hallgatója) a XXXV. Országos Tudományos Diákköri Konferencián (OTDK) nyújtott teljesítményéért. Hallgatónk a Pedagógia, Pszichológia, Andragógia és Könyvtártudományi Szekció Oktatáselmélet tagozatán szerzett harmadik helyezést, valamint szerzőtársával, Kispál Sárával első helyezést értek el ugyanezen tagozatban.

Témavezetők: Dr. Takács Szabolcs és Dr. T. Kárász Judit.

Az Aranyérmet novemberben, hagyományosan a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében adja át Prof. Dr. Szendrő Péter, az OTDT elnöke  és Prof. Dr. Freund Tamás, az MTA elnöke.

A kitüntetéshez ezúton is gratulálunk!

Pro Scientia aranyéremben részesülhet az a fiatal, aki tanulmányai során és az általa választott szakmai területen kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és arról pályamunkák, előadások vagy irodalmi, művészeti és tudományos alkotások formájában számot adott. Az Aranyérem tehát nem egy-egy konferencián bemutatott előadást, pályamunkát ismer el, hanem a hallgatói összteljesítmény alapján a kiemelkedő egyéniséget.