Egyetemi vízilabda bajnokság a KRE részvételével

Egyetemünk több év kihagyás után ismét részt vesz a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Vízilabda Szövetség által szervezett vízilabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságban, amelyre 2021. július 3-4. között kerül sor a Miskolctapolcai Strandfürdőben és a miskolci Kemény Dénes Uszodában.


Egyetemünk a Czeba Zoltán, Dőry Farkas, Fábián Soma, Hegyi Benedek, Huber Ágoston (C), Paulik Barnabás, Rébeli Tamás, Reinspach Kristóf és Reményi Damján összeállítású kerettel július 3-án, 8:00-kor kezdi meg a szereplést az "A" csoportban az egri Eszterházy Károly Egyetem csapata ellen, majd 18:00-kor a Szegedi Tudományegyetem alakulatával találkozik a második csoportkörben.

A bajnokságra való felkészülésről és az esélyekről a csapat kapitánya, Huber Ágoston nyilatkozott:

„A felkészülés jól sikerült, több budapesti csapattal tudtunk együtt edzeni, gyakorolni. Két vendégjátékosunkkal kiegészülve és Dőry Farkassal a fedélzeten szerintem komoly esélyünk van, hogy a csoportunk megnyerésével elődöntőbe jussunk. Minden Károlis szurkolóra szükség lesz, úgyhogy mindenkit nagy-nagy szeretettel várunk Miskolcon!"