Idén is tekerjünk a Holdig!

A Pécsi Tudományegyetem 2021-ben második alkalommal szervezi meg a MOON BIKE néven futó kerékpáros, egészségtudatos életmódra és környezeti fenntarthatóságra ösztönző programsorozatát, amelyhez a KRE Teremtésvédelmi Műhelye is csatlakozott. A kihíváshoz május 15-től bárki csatlakozhat a projekt Facebook oldalán. A tekerés szerelmeseinek nincs más dolguk, mint egy kerékpáros applikáció segítségével a megtett távot „screenshot kép” formájában, üzenetben vagy bejegyzésként elküldeni a PTE Moonbike Facebook oldalára. Ha szobakerékpáron venne részt valaki a kihívásban, a kilométeróra kijelzőjének fényképét kell feltölteniük.


Károlis indulóként a feltöltött képekhez használják a #KRE hashtag-et, hogy számolni tudjuk a károlisok által letekert kilométereket.

A cél – a tavalyi rekordokat megdöntve – két hónap alatt biciklivel vagy szobakerékpárral megtenni a Föld-Hold távolságot, azaz összesen 384 400 km-t, valamint a kihívás teljes időtartama alatt elérni az 1 millió kilométert.

A hetente legalább két távot beküldők között nyeremények kerülnek kisorsolásra, a kihívás végén pedig a legalább 10x posztolók és összesen legalább 150 km-t teljesítők között értékes ajándékok találnak gazdára.
 
Kerékpározásra fel!

További részletek:
https://pte.hu/hu/moon-bike
https://www.facebook.com/ptemoonbike

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések