Környezettudatosság a fővárosban

A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar szociológus hallgatói online konferenciát rendeznek Környezettudatosság a fővárosban címmel. A konferencia időpontja 2021. március 17. 16 óra.

A konferencia témájául szolgáló kutatásban a másodéves szociológus hallgatók nyári gyakorlatuk keretében, kérdőíves kutatással vizsgálták a budapestiek környezetvédelemmel kapcsolatos szokásait és attitűdjeit. A kutatás kitér arra, hogy a főváros lakói mennyire tartják fontosnak a környezetvédelmet és milyennek ítélik meg saját környezettudatosságukat. Részletesen feltérképezték a környezetvédelemmel kapcsolatos szokásokat, különös tekintettel a környezettudatos vásárlási és közlekedési szokásokra, a környezetvédelemmel kapcsolatos aktivitásra, a tájékozódás csatornáira, valamint a fenntarthatóság kérdéseire a nyaralások, utazások során. A kutatás során a hallgatók 2020. augusztus és szeptember folyamán nem, életkor és iskolai végzettség szerinti kvóta alapján 577 felnőtt budapesti lakost kérdeztek meg. 

A részletes program az alábbi meghívón olvasható:


Az online konferenciát Zoomon keresztül rendezik meg, csatlakozni az alábbi linken lehet: Join Zoom Meeting (Meeting ID: 895 5145 5326; Passcode: 434689)

Az online konferenciára minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések