A Károli is részt vett az első online Educatio Kiállításon

2021. január 21-23. között rendhagyó módon, online formában rendezték meg az ország legnagyobb oktatási szakkiállítását, ahol a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre kaphattak választ a középiskolás diákok, a mesterképzést kereső hallgatók, illetve a szülők, pedagógusok, intézményvezetők.

Az online térbe költözött szakkiállítás célul tűzte ki, hogy a járványhelyzet ellenére is elősegítsék a továbbtanulás előtt álló diákok döntését a pályaválasztásukkal kapcsolatban a 2021. február 15-i jelentkezési határidőig.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az érdeklődők a Károli Gáspár Református Egyetem képzési kínálatával is megismerkedhettek a három nap alatt, illetve felmerülő kérdéseikre is választ kaphattak. Egyetemünk virtuális standján kilenc zoom meeting room várta az érdeklődőket, ahol bővebb tájékoztatást kaphattak képzéseinkről, ösztöndíjainkról, kollégiumi elhelyezésről, Erasmus-program lehetőségekről és a hallgatói életről is. Ezen kívül a chatfalon, illetve a tanácsadói felületeken tehették fel kérdéseiket.

Az online kiállítás három napja alatt leginkább a pszichológia, valamint a keleti nyelvek és kultúrák alapképzési szakok, a jogász osztatlan képzés, a gazdasági képzések és a pedagógiai képzésterület iránt érdeklődtek legtöbben.

A szakkiállítás után további tájékozódási lehetőséget kínálunk az érdeklődők számára online nyílt napjaink keretében az alábbi időpontokban:

  • Állam- és Jogtudományi Kar: február 2. (kedd)
  • Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar: február 9. (kedd)
  • Hittudományi Kar: február 4. (csütörtök)
  • Tanítóképző Főiskolai Kar: február 1. (hétfő)

Nyílt napjaink pontos menetéről az alábbi linken tájékozódhatnak: http://www.kre.hu/felveteli/nyilt-napok.php

Az Egyetem képzési kínálatáról bővebben itt is tájékozódhatnak: http://www.kre.hu/felveteli/