Megnyílt a Károli Könyvműhely és Ajándékbolt

2019. április 8-án, a Tavaszi tréninghét keretein belül nyitotta meg kapuit Egyetemünk első könyv- és ajándékboltja, a „Károli Könyvműhely és Ajándékbolt” a nagyközönség előtt. Az ünnepélyes megnyitón köszöntő beszédet mondott Prof. dr. Balla Péter rektor; Prof. Dr. Zsengellér József stratégiai rektorhelyettes; Dr. habil. Sepsi Enikő, a BTK dékánja; illetve Gyenes Ádám, a Károli Könyveket is gondozó L'Harmattan Kiadó ügyvezetője.

A „Károli Könyvműhely és Ajándékbolt”  állandó nyitvatartással (hétfő – péntek 13.00 – 17.00) várja a vásárlókat a Benda Kálmán Szakkollégium épületében  (1085 Budapest, Horánszky utca 26.).
Az ajándékboltban Károli Könyvek, károlis folyóiratok, valamint károlis termékek (pl.: bögre, esernyő, pendrive, powerbank, pulóver, póló, tornazsák, sapka) megvásárlására lesz lehetőség.

A helyszínen a Károli Könyveket a KRE jelenlegi és alumni hallgatói, valamint munkatársai 40%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg; a károlis ruhákra, táskákra és ajándéktárgyakra pedig 25%-os nyitási kedvezmény érvényes!

 

A boltban készült rövid videónk itt tekinthető meg.