Pótfelvételi a Károlin

A Károli Gáspár Református Egyetem világi és hitéleti szakjaira egyaránt hirdet pótfelvételit, így várja a bölcsészettudományi, gazdasági, hitéleti, jogi, pedagógus és társadalomtudományi terület iránt érdeklődőket.

A központi pótfelvételi eljárás során a jelentkezők mindössze egy felsőoktatási intézmény egyetlen szakját jelölhetik meg. 2018. július 27-től augusztus 7-ig jelentkezhetnek pótfelvételi eljárásban azok, akiket nem vettek fel az általuk megjelölt képzésekre, vagy nem jelentkeztek a 2018. évi általános felvételi eljárás során. Hitéleti képzéseinkre külön eljárásban, intézményi online felületen tudnak jelentkezni az érdeklődők, a Hittudományi Kar képzéseire 2018. augusztus 15-ig, a Tanítóképző Főiskolai Kar képzéseire pedig 2018. augusztus 7-ig.

A meghirdetett világi alapképzésekről, mesterképzésekről, osztatlan képzésekről és a hitéleti alapképzésekről, mesterképzésekről részletes információ az Egyetem pótfelvételi oldalán érhető el.

Miért éppen a Károli?

Gyakorlatorientált képzéseink azonnal hasznosítható tudást adnak, egyedülálló ösztöndíjprogramunk segítségével pedig az önköltség mértéke akár 75%-kal is csökkenthető. Idegen Nyelvi Lektorátusunk általános nyelvoktatás keretében angol, észt, finn, francia, kínai, német, norvég, olasz, orosz, portugál és spanyol nyelvből indít kezdő és haladó szintű kurzusokat. A Lektorátus egyben Theolingua Egyházi Szaknyelvi Vizsgaközpont is, ahol államilag elismert nyelvvizsgát szerezhetnek a hallgatók.

Egyetemünkön pezsgő diákélet zajlik. Campusaink központi, belvárosi elhelyezkedése számos előnyt biztosít hallgatóink részére, akik aktív közösségi és tudományos életet élnek. Egyetemi mindennapjaikat kulturális és szabadidős rendezvények színesítik.

Meghirdetett képzéseink listája, valamint a pótfelvételi eljárás egyéb tudnivalói itt érhetők el: http://www.kre.hu/potfelveteli/

 

Következő események


Összes esemény

Gyakornoki program

Gyakornoki program

Galéria

Galéria

Névjegy

Névjegy

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Online tanácsadás

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések

Youtube