XV. Református Zenei Fesztivál

Tizenötödik alkalommal rendezték meg idén az immár négynaposra bővült Református Zenei Fesztivált május 24-27. között a budapesti Ráday utcában és Bakáts téren.

Az idei fesztivál több mint ötven színvonalas és léleképítő, ugyanakkor szórakoztató zenei és kulturális eseménynek adott otthont hat helyszínen. A rendezvény központja (a nagyszínpaddal és kézműves vásárral) idén is a Bakáts tér volt. Az eseményen többek között fellépett a Muzsikás Együttes, Pál István Szalonna és Bandája, a Vujicsics együttes, a Misztrál Együttes és a Kaláka együttes is. Újdonság, hogy idén május 24-én, csütörtökön a fesztivál életében először ún. nulladik napot tartottak két zenei programmal.

A hagyományokhoz híven a Bakáts utcában helyet kapó Lehetőségek Piacán állította fel standját a Károli is, ahol Egyetemünk képzéseiről nyújtottunk tájékoztatást az érdeklődőknek. A vállalkozó kedvűek egy kérdőív kitöltésével győződhettek meg arról, mennyire ismerik jól Egyetemünket. A kvízjáték népszerűnek bizonyult a fiatalok és az idősebbek körében is; a helyes választ adókat pedig egy-egy ajándékkal jutalmaztuk.

 

Következő események


Galéria

Galéria

 

Tudomány, kutatás

Gyakornoki program

Gyakornoki program

Névjegy

Névjegy

 

Napi biztatás

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések

Youtube