XV. Református Zenei Fesztivál

Tizenötödik alkalommal rendezik meg az immár négynaposra bővült Református Zenei Fesztivált május 24-27. között a budapesti Ráday utcában és Bakáts téren.

Az idei fesztivál több mint ötven színvonalas és léleképítő, ugyanakkor szórakoztató zenei és kulturális eseménynek ad otthont hat helyszínen. A rendezvény központja (a nagyszínpaddal és kézműves vásárral) idén is a Bakáts tér lesz. Az eseményen többek között fellép a Muzsikás Együttes, Pál István Szalonna és Bandája, a Vujicsics együttes, a Misztrál Együttes és a Kaláka együttes is. Újdonság, hogy idén május 24-én, csütörtökön a fesztivál életében először ún. nulladik napot tartanak két zenei programmal: a Hold utcai Németajkú Gyülekezet református templomában Michael Harris skót orgonaművész-professzor, a Bakáts téren pedig az Ismerős Arcok ad koncertet.

A hagyományokhoz híven Egyetemünk standja idén is megtalálható lesz a fesztivál Lehetőségek Piacán.

A rendezvény részletes programfüzete itt érhető el.

Az esemény védnökei Bogárdi Szabó István dunántúli református püspök, Fekete Károly tiszántúli református püspök, Steinbach József dunamelléki református püspök, Bácskai János IX. kerületi polgármester.

Következő események


Galéria

Galéria

Névjegy

Névjegy

Reformáció 500

Reformáció 500

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Online tanácsadás

nyelvvizsgaközpont

Youtube