Károli Junior Akadémia - Regisztráció

Károli Gáspár Református Egyetem

Regisztráció
Alapismereti kurzusok

Alapismereti képzéseinkről bővebb információ ITT olvasható

*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Képzéseinket szeptember és december közöti időszakban tartjuk. Egyes képzések párhuzamosan kerülnek megrendezésre. Ennek megfelelően a 2. és 3. pontban az általad még nem választott időpontokban tartott képzések közül tudsz választani.

ÁJK: jogi alapismeretek

BTK: bölcsészet- és társadalomtudományi alapismeretek

BTK: idegennyelvi alapismeretek

BTK: pszichológiai alapismeretek

GESZK: gazdasági alapismeretek

GESZK: szociális és egészségügyi alapismeretek

HTK-PK: pedagógiai és teológiai alapismeretek

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a programon történő részvétel feltétele a részvételi díj megfizetése:

4 alkalmas képzés: 50.000 Ft/fő, református oktatási intézmények diákjainak: 30.000 Ft/fő.

Legalább egy (4 alkalmas) képzés kiválasztása esetén a további (4 alkalmas) képzések árából 50 % kedvezményt biztosítunk.

Legalább egy (4 alkalmas) képzés kiválasztása esetén kedvezményes, napi részvételi lehetőség további képzések egy vagy két képzési napján, bármely oktatási intézmény diákjainak: 5000 Ft/nap/fő.

A befizetést a KRE OTP Banknál vezetett 11705008-20436034 számú számlájára kérjük név és az alábbi közlemény feltüntetésével: KJA23

* A kedvezményes, napi részvétel az adott képzés első vagy második képzési napján lehetséges.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a kedvezményes, napi részvétel feltétele: egy olyan kurzus kiválasztása, amelynek valamennyi napján részt veszel.
Kreditelismerés, tanúsítvány csak olyan kurzus elvégzése esetén jár, amelynek valamennyi napján részt veszel. A kedvezményes, napi részvétel alapján további kreditek elismertetésére, további tanúsítvány átvételére nincs lehetőség. Több alapismereti kurzus elvégzése estén is maximum 100 intézményi pont jár a felsőfokú felvételi eljárás során.

A tanúsítvány megszerzésének feltétele:
• részvétel a választott képzésen
• dolgozat (teszt) megírása a képzés során elsajátított ismeretek alapján


A helyszín korlátozott befogadóképessége miatt a résztvevők befizetési sorrendben tudják érvényesíteni jelentkezésüket. Kéjük, hogy a jelentkezést követő 14 napon belül utald a megfelelő összeget a megadott bankszámlaszámra.


Az alapismereti kurzusainkra történő jelentkezés határideje: 2023. június 15.

Amennyiben a jelentkező még nem töltötte be 16. életévét, úgy a következő nyilatkozatot a jelentkező, valamint a szülői felügyeleti jogokat gyakorló személy aláírásával ellátva, szkennelve kérjük elküldeni a karoli.junior.akademia@kre.hu e-mail címre: NYILATKOZAT LETÖLTÉSE

Copyright © 2022 Károli Gáspár Református Egyetem | www.kre.hu