Meghívó Juhász Ábel doktori értekezés-tervezetének munkahelyi vitájára

A Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának Hittudományi Doktori és Habilitációs Tanácsa tisztelettel meghívja Juhász Ábel doktori értekezés-tervezetének munkahelyi vitájára.

Meghívó Balogh Róbert doktori értekezés-tervezetének munkahelyi vitájára

A Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának Hittudományi Doktori és Habilitációs Tanácsa tisztelettel meghívja Balogh Róbert doktori értekezés-tervezetének munkahelyi vitájára.

Meghívó Tóth Márta Dóra munkahelyi vitájára

A Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának Hittudományi Doktori és Habilitációs Tanácsa tisztelettel meghívja Önt Tóth Márta Dóra doktori értekezés-tervezetének munkahelyi vitájára.

Pünkösdi gondolatok

„…erőt kaptok, amikor eljön hozzátok a Szentlélek, és tanúim lesztek…” (ApCsel 1,8)

Meghívó Imriné Erdei Ildikó műhelyvitájára

A Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának Hittudományi Doktori és Habilitációs Tanácsa tisztelettel meghívja Önt Imriné Erdei Ildikó műhelyvitájára.

A Károli is csatlakozott a Tanítsunk Magyarországért programhoz

A Károli Gáspár Református Egyetem is csatlakozott az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztérium, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, valamint a Klebelsberg Központ együttműködésében létrejött közös kezdeményezésű, kortárs mentorálási tevékenységen alapuló, Tanítsunk Magyarországért programhoz.

Megszűnik a veszélyhelyzet Magyarországon

A veszélyhelyzetet 2020. március 11-én rendelték el az ország teljes területére a tömeges megbetegedést okozó koronavírus-járvány megelőzése érdekében, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében.

Szeptembertől új rektor vezeti Egyetemünket

Áder János köztársasági elnök úr – az emberi erőforrások miniszterének a Fenntartóval egyetértésben tett javaslatára – 2019. szeptember 1. napjától 2024. augusztus 31. napjáig terjedő időtartamra Prof. Dr. Zsengellér József tanszékvezető egyetemi tanárt, jelenlegi stratégiai rektorhelyettest bízta meg a rektori feladatok ellátásával Egyetemünkön.

Egyház és társadalom az elmúlt száz évben

A Babes-Bolyai Tudományegyetem Református Tanárképző Kara, a KRE Hittudományi Kara és a Református Közéleti és Kulturális Alapítvány kétnapos tudományos konferenciát szervez, amelyen vizsgálják az egyház és a társadalom viszonyát az elmúlt száz évben.

Krisztussal lenni

Dr. Pap Ferenc emlékezése Herczeg Pál professzorra.

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás

nyelvvizsgaközpont

 

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ